Eurydice Slovenija Predstavitev nacionalnega poročila »Pregled izobraževanja in usposabljanja 2016«

Trenutno berete:
Eurydice Slovenija Predstavitev nacionalnega poročila »Pregled izobraževanja in usposabljanja 2016«

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport vas vabi, da se v sredo, 30. novembra 2016, od 9.30 do 12.00 na MIZŠ (Masarykova 16, Ljubljana) udeležite predstavitve nacionalnega poročila »Pregled izobraževanja in usposabljanja 2016«.

Publikacija »Pregled izobraževanja in usposabljanja« je dokument Evropske komisije, ki na letni ravni izvaja pregled evropskih sistemov izobraževanja in usposabljanja. Glavni cilj poročila je skupni nabor podatkov, študij ter političnih usmeritev ter prioritet z različnih vsebinskih področij, od predšolske vzgoje do modernizacije izobraževanja kot celote.


Predstavništvo Evropske komisije v Sloveniji je ob izidu letošnjega Pregleda izobraževanja in usposabljanja 2016 izpostavlja, da najnovejši podatki s področja izobraževanja in usposabljanja kažejo trend rasti pri razdelitvi javnih izdatkov pri skoraj dveh tretjinah držav članic (med njimi je tudi Slovenija).


Predstavitvi preostalih novosti, ugotovitev in trendov bodo namenili čas zadnjo sredo v novembru v okviru dogodka, katerega okvirni program najdete spodaj.


Podrobne informacije lahko dobite na spletni strani Evropske komisije.


Nadaljuj z branjem...
- - -
Vir za forum: Eurydice Slovenija, www.eurydice.si
 

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

Zadnji prispevki

Na vrhu