Eurydice Slovenija Povabilo za objavo izobraževalne ponudbe

Trenutno berete:
Eurydice Slovenija Povabilo za objavo izobraževalne ponudbe

Na spletišču Andragoškega centra Republike Slovenije je z dne 29. 5. 2015 objavljeno povabilo, da na spletni strani http://pregled.acs.si predstavite svoje izobraževalne dejavnosti v šolskem letu 2015/2016 ter tako prispevate k celovitemu pregledu ponudbe in izobraževanja odraslih v Sloveniji in dodatno promovirate izobraževalne dejavnosti vaše ustanove.

Andragoški center Slovenije v sodelovanju z različnimi ponudniki izobraževanja odraslih na spletni strani KAM PO ZNANJE – Pregled ponudbe izobraževanja odraslih redno objavlja pregled izobraževalnih možnosti za odrasle v Sloveniji. Spletna stran je zasnovana tako, da različnim ponudnikom izobraževanja odraslih daje možnost, da promoviramo svojo izobraževalno ponudbo v najširši in strokovni javnosti ter tudi izboljšujejo svojo prepoznavnost.

awww.eurydice.si_images_novice_PregledKamZnanje.jpg

V preteklem letu je možnost brezplačne objave in promocije svojih izobraževanj izkoristilo 235 raznovrstnih ustanov. Predstavile so preko 4.300 izobraževalnih programov s področja formalnega in neformalnega izobraževanja.

Uporabniki na spletni strani najdejo informacije o izvajalcih izobraževanja odraslih, izobraževalnih programih ter druge koristne informacije in zanimive povezave na spletne strani s področja izobraževanja in učenja odraslih. Kot takšna je spletna stran primeren vir različnim uporabnikom, ki iščejo informacije izobraževanju odraslih v Sloveniji. Podatki, objavljeni na spletni strani, so dostopni tudi preko spletne strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport in portala Moja izbira.si Centra RS za poklicno izobraževanje, pri svojem delu jih uporabljajo tudi zaposlitveni svetovalci na Zavodu za zaposlovanje ter zaposleni v svetovalnih središčih za izobraževanje odraslih, kar dodatno pripomore k promociji institucij in programov objavljenih na spletni strani.

Prijave zbiramo do konca junija, dopolnitve in posodobitve vpisanih podatkov pa bodo možne celo leto. Na voljo sta dva načina prijave, in sicer prek spletnih obrazcev ali prek tiskanih obrazcev.

Priporočamo uporabo spletnih obrazcev. Po registraciji boste pridobili uporabniško ime in geslo, ki vam bosta omogočila, da vnesete podatke o svoji ustanovi in izobraževalnih programih. Ko so podatki vneseni, jih lahko s pomočjo uporabniškega imena in gesla po potrebi spreminjate in dopolnjujete.

Dodatne informacije so vam na voljo pri Eriki Brenk (T: 01 5842 570; E: [email protected]) in v tajništvu ACS (T: 01 5842 560).

Ogled sporočila na izvorni strani...

- - -
Vir za forum: Eurydice Slovenija, www.eurydice.si
 

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

  • Članek
V sredo, 8. junija med 10. in 16. uro bo EPALE gostil spletno razpravo o učečih se skupnostih...
Odgovori
0
Ogledi
116
  • Članek
Evropsko združenje za izobraževanje odraslih (EAEA), Mednarodni svet za izobraževanje odraslih...
Odgovori
0
Ogledi
92
  • Članek
Predmet povabila je zbiranje prijav ravnateljev in direktorjev v vzgoji in izobraževanju za...
Odgovori
0
Ogledi
87
  • Članek
Predmet povabila je zbiranje prijav ravnateljev in direktorjev v vzgoji in izobraževanju za...
Odgovori
0
Ogledi
95
  • Članek
Zavod RS za šolstvo razpisuje povabilo svetovalnim delavcem k prijavi v ekspertno skupino za...
Odgovori
0
Ogledi
72
  • Članek
Na straneh MIZŠ je objavljeno povabilo k sodelovanju kandidatov za izpraševalce izpitnih komisij...
Odgovori
0
Ogledi
232
  • Članek
Inštituta za vseživljenjsko učenje (UIL) pri Unescu vljudno vabi k sodelovanju v javnem spletnem...
Odgovori
0
Ogledi
145

Zadnji prispevki

Na vrhu