Potni stroski- mobilni ucitelj za dsp

Prispevki
3
Pozdravljeni!

Zanima me, kako imate obracunane potne stroske med lokacijami tisti, ki opravljate delo mobilnega ucitelja za dsp. Torej, koliko na km dobite? Kot sem zasledila na spletu, je glede tega precej zmede in je stvar interpretacije na posamezni soli? Ali ni v pravilniku zapisano, da se za uporabo lastnega avtomobila v sluzbene namene dobi minimalno 18% cene bencina? Kaksna je praksa glede tega?
 
Prispevki
3
Oziroma tako:

Kilometrina za občasno uporabo lastnega avtomobila v službene namene znaša 18 odstotkov cene neosvinčenega motornega bencina – 95 oktanov za prevoženi kilometer. Kilometrina za uporabo lastnega avtomobila za opravljanje dela iz pogodbe o zaposlitvi znaša 30 odstotkov cene neosvinčenega motornega bencina – 95 oktanov za prevoženi kilometer.

Se bolj logicno bi bilo, da bi dobili 30%. Ali si narobe interpretiram? Vsekakor pa me najbolj zanima, kaksna je dejanska praksa glede tega.
 
Prispevki
3
samo, da sporočim... ministrstvo je poslalo okrožnico, da se sedaj na šolah MED lokacijami plačuje po najvišjem tarifnem razredu: 30% cene neosvinčenega motornega bencina.
ne vem, če je tole samo priporočilo, ali navodilo.. na naši šoli bodo upoštevali :)
 

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Na vrhu