Eurydice Slovenija Posvet “Svetovanja za zaposlene za večjo vključenost v izobraževanje in usposabljanje ter...

Trenutno berete:
Eurydice Slovenija Posvet “Svetovanja za zaposlene za večjo vključenost v izobraževanje in usposabljanje ter...

Združenje svetovalnih in izobraževalnih središč Slovenije organizira v sodelovanju z Ministrstvom za izobraževanje, znanost in šport ter Andragoškim centrom Slovenije strokovni posvet na temo “Svetovanja za zaposlene za večjo vključenost v izobraževanje in usposabljanje ter razvoj kariere”, ki bo v Kongresnem centru Hotela Plaza v Ljubljani v četrtek, 9. 7. 2015 od 11.00 do 13.00.

Na posvet vabijo strokovnjake, ki se ukvarjate z razvojem človeških virov na različnih področjih družbenega življenja in vse socialne partnerje na tem področju, da predstavite svoj pogled na trenutno stanje na tem področju ter na vizijo in izzive, ki nas pri dejavnosti svetovanja za zaposlene in tudi širše v izobraževanju odraslih še čakajo.

S strokovnim dogodkom želijo osvetliti pomen in celovitost svetovanja za odrasle s posebnim poudarkom na svetovanju za zaposlene oziroma svetovanju kot podporni dejavnosti za izboljšanje zaposlitvenih možnosti nižje izobraženih in manj usposobljenih odraslih, starejših od 45 let.

Vir: ZISS, 30. 6. 2015

Ogled sporočila na izvorni strani...

- - -
Vir za forum: Eurydice Slovenija, www.eurydice.si
 

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

Zadnji prispevki

Na vrhu