Popolna prijava

Mladi učitelj

Osebje foruma
Administrator
Prispevki
5.106
Naziv
profesor
Nazadnje urejeno:
Prispevki
75
Odg: Popolna prijava

Pozdravljeni!

Mislim, da je v odgovoru uporabniku/ici "Nixxi" prišlo do rahle zmede. Nemreč - pripravnik po opravljenem strokovnem izpitu nadaljuje z opravljanjem pripravništva do izteka le-tega (kot je navedeno v pogodbi), razen če se z ravnateljem ne dogovori drugače. Po končani pripravniški dobi pa se mu to ne more več podaljšati.
 
Prispevki
1
Odg: Popolna prijava

Pozdravljeni!
Zanima me, če moraš zraven 5 priprav oddati tudi analize od vsakega nastopa? Hvala
 
Prispevki
5
Odg: Popolna prijava

Jaz zbiram dokumentacijo za prijavo in imam nekaj vpr pa mi morda lahko pomagate. Kaksne oblike naj bi bile priprave (nujno v stolpcih ucitelj in ucenci)? Kaj mentor napise v porocilo? Ima morda kdo kak vzorec? Moja mentorica ni se nikoli namrec pisala taksnega porocila in me je prosila za vec info, ki bi ji prisle prav pri pisanju.
Hvala in lp
 
Prispevki
15
Odg: Popolna prijava

O kakšnem listu skrajšanja pripravništva je tu govora? Začel sem z pripravništvom februarja, avgusta (torej po 6 mesecih) pa se bom prijavil na strokovni izpit. Ali za to potrebujem še kak dokument, ki se navezuje na skrajšanje pripravništva ? Kje ga dobim ?
 
Prispevki
23
Odg: Popolna prijava

Pozdravljeni!

Trenutno urejam dokumentacijo za prijavo na strokovni izpit in imam eno vprašanje... Kot datum izdaje diplomske listine se šteje datum diplomiranja ali datum "izdaje" diplome? Razlika med enim in drugim datumom je namreč kar 5 mesecev.
Vem, da je vprašanje kar malo hecno, a možgani po napornem zaključku šolskega leta ne delujejo več tako dobro :)

Lep pozdrav!
 
Prispevki
16
Odg: Popolna prijava

jaz sem napisala datum, ko sem diplomirala (imela zagovor) - ta datum je tudi zapisan na potrdilu
 
Prispevki
16
Odg: Popolna prijava

popravljam svoj odgovor glede datuma - zgleda, da res napišeš datum listine in ne datum, ko si diplomiral - čeprav se mi ne zdi logično (in sem jaz napisala napačen datum na prijavnico :s)
 
Prispevki
23
Odg: Popolna prijava

Xenia,

klicala sem na ministrstvo in vprašala glede datuma - gospa je rekla, da naj napišem datum diplomiranja, vendar sem ob tem sem dobila občutek, da podatek ni tako zelo važen :) Menim, da nam zaradi tega ne bodo zavrnili prijave, sploh pa sta oba datuma napisana na diplomski listini. :)

Lep pozdrav!
 
Prispevki
55
Odg: Popolna prijava

No, jaz sem tudi klicala na ministrstvo in je gospa rekla, naj napišem datum izdaje potrdila (potrdilo sem pa prejela domov 14 dni po diplomiranju). Diplomske listine še nimam.
 
Prispevki
10
Pozdravljeni.

Zanimam se glede naslednjega: v vrtcu sem zaposlena že 6 mesecev kot pomočnica vzgojiteljice saj imam opravljeno prekvalifikacijo za vzgojitelja predšolskih otrok. Imam pa sicer pridobljen strokovni naziv profesorica pedagogike in zgodovine.
Ker bom kmalu opravljala strokovni izpit za pomočnico vzgojiteljice, me zanima ali mi bo potem ta izpit veljal tudi, če se bom kdaj zaposlila v osnovni ali srednji šoli kot profesorica pedagogike?

To vprašanje sem želela zastaviti tudi na ministrstvu, ampak mi maile zavrača. Prosim če mi lahko kdo navede e-mail naslov, na katerega odgovarjajo.

Hvala za odgovor že v naprej in lep pozdrav.
 

Mladi učitelj

Osebje foruma
Administrator
Prispevki
5.106
Naziv
profesor
Prispevki
95
Področje
Osnovna šola
Pozdravljeni, pregledala sem to temo, pa nisem dobila točnega odgovora. Kako je s temi pp predstavitvami, jih moramo oddati zraven priprav? Moramo kje zapisati, da je to priloga? Pa še nekaj, na listu, ki ga izpolni mentor, moraš napisati tudi datum prijave pripravnika na strokovni izpit. Je to tisti datum, ko pošlješ vso dokumentacijo? Hvala za odgovore!
 

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Na vrhu