Ponovno opravljanje strokovnega izpita

Prispevki
8
Naziv
profesor razrednega pouka
Področje
Osnovna šola
Pri meni je bil točno en dan več ;) Jutri držite pesti za samo še ZAKONODAJO ;)
 
Prispevki
35
Naziv
profesorica matematike in tehnike
Zavod
OŠ Šmarje - Sap
Področje
Osnovna šola, Poklicne in strokovne šole
Držim pesti ;) srečno opravi, potem pa še službico najdi ;)
 
Prispevki
13
Področje
Gimnazija
Tudi jaz sem bila prvič neuspešna pri Ustavi ... 14. aprila sem poslala ponovno prijavo, vendar do danes nisem dobila še nobene pošte. Sem pisala ga. Kristini in odgovorila mi je: ''... vendar rok za ponovno razporeditev k opravljanju strokovnega izpita še ni pretekel ... k opravljanju strokovnega izpita boste razporejeni po 9. 6. 2015.''

Torej, če prav razumem, datuma za ponovno opravljanje ne morem dobiti točno dva meseca po prvem opravljanju - 9. junija. Saj verjetno pri ponovnem opravljanju pravtako velja, da ti pošljejo datum vsaj 14 dni pred opravljanjem, ali ne? :)

Da me ne zadene kap, če dobim obvestilo nekaj dni prej ... sicer pa ni odveč, če se začnem kar ponovno učiti preljubo Ustavo. :rolleyes:
 
Prispevki
5
Naziv
učitelj
Področje
Poklicne in strokovne šole
Tudi jaz sem opravila strokovnega. :):LOL:(y):D

Dobila sem dva ista vprašanja in enega novega. Drugače pa sem dobila datum zagovora točno po dveh mesecih in treh dneh. Tako, če ne nardite prvič, se kr hitro prijavite.
Vso srečo vsem :)
 
Nazadnje urejeno:
Prispevki
121
Področje
Osnovna šola
Eno vprašanje. A se v čas, ki mora preteči od neuspešnega do ponovnega opravljanja strokovnega izpita štejeta tudi julij in avgust, ko izpiti sicer ne potekajo?
 
Prispevki
121
Področje
Osnovna šola
Ne razmišljaj o tem, da ne bi naredila! ;)
Kdaj pa imaš datum?
Eh, samo realna sem.
Izpit čez 1 teden, v glavi pa še nič.

Torej, a kdo ve: se v čas, ki mora preteči od neuspešnega do ponovnega opravljanja strokovnega izpita štejeta tudi julij in avgust, ko izpiti sicer ne potekajo?
 
Prispevki
66
Področje
Vrtec
Pozdravljeni,

verjetno je že tekel pogovor o tem... včeraj sem imela zagovor za strokovni izpit. Zakonodaje nisem opravila. Zanima me, kako je glede plačila? Ali ste bili vprašani ista vprašanja, kot takrat, ko niste opravili enega dela izpita, v mojem primeru zakonodajo?

Hvala za odgovor in lep pozdrav :)
 
Prispevki
66
Področje
Vrtec
Pozdravljeni!

Zanima me, ali ste se tisti, ki ste ponovno opravljali zakonodajo ali kateri drugi predmet, učili iz vprašanj na forumu ali tudi iz skripte? Ali kdo od vas kmalu pričakuje ponovni datum strokobnega izpita?

Lp, M
 
Prispevki
14
Naziv
magistrica profesorica inkluzivne pedagogike
Zavod
/
Področje
Vrtec, Osnovna šola, Šola za otroke s posebnimi potrebami
Pozdravljeni!

Zanima me ali pri ponovnem opravljanju dela strokovnega izpita dobiš enako komisijo kot prvič ali drugo?

Lep pozdrav.
 
Prispevki
14
Naziv
magistrica profesorica inkluzivne pedagogike
Zavod
/
Področje
Vrtec, Osnovna šola, Šola za otroke s posebnimi potrebami
Pozdravljeni,

hvala za odgovor.

Lep pozdrav.
 
Prispevki
10
Naziv
prof. razrednega pouk
Področje
Osnovna šola
Pozdravljeni!

V prvo nisem opravila strokovnega v celoti ( imam še slo in zakonodajo) in sem se 5.7.2017 drugič prijavila na izpit. Vem, da imajo počitnice od 15.7. do 15.9 in sem pričakovala, da bom rok dobila nekje po tem datumu. Sem pa danes dobila od gospe Kaučič tak odg.:
V rok, ki mora miniti, se čas mirovanja strokovnih izpitov od 15. 7. 2017 do 15. 9. 2017 ne šteje. K opravljanju strokovnega izpita ste lahko tako razporejeni po 26. 10. 2017. Vabilo prejmete po pošti vsaj 14 dni pred razporeditvijo.

Jaz nisem nikjer zasledila, da bi bilo to zapisano. Skoraj me je kap. Mi pa voda v grlo teče, ker ne vem kaj bo potem z mojo zaposlitvijo. A ve kdo mogoče, če se da stvar kako pospešit oz. se kam pritožit. Torej moram sedaj potem takem čakat 4mesece za nov zagovor in ne 2 kot imajo zapisano na Strokovni izpit | Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport.

Prosim za pomoč in lep dan še naprej.....moj ni najboljši :(
 

Andrej

Osebje foruma
Moderator
Prispevki
343
Naziv
profesor
Pozdravljeni,

mislim, da odgovor ministrstva kar drži. Kot piše na njihovi spletni strani se v rok za razporeditev ne štejejo dnevi, ko se strokovni izpiti ne opravljajo (15. 7. - 15. 9.) in bo datum po 26. 10. kar držal, saj dveh mesecev ne štejete. Če bi čakali 4 mesece, bi potem takem bili razporejeni po 26. 12.

Lep pozdrav
 
Prispevki
2
Naziv
vzgojiteljica
Področje
Vrtec
Pozdravljeni,
vprašanje za tiste, ki prvič niste opravili strokovnega izpita iz določenega dela. Ste znali nekaj, niste znali nič ali..razlog, zakaj niste opravili. A moraš res na vsa postavljena vprašanja odgovoriti s 100 % znanjem? To se mi zdi skoraj nemogoče, da bi se naučil in vse obvladal v nulo.
 
Prispevki
1
Naziv
učitelj francoščine
Zavod
Šolski center Velenje
Področje
Gimnazija
Pozdravljeni,

jaz, recimo, sem padla, ampak mi je jasno, da stvari nisem vzela niti približno dovolj resno. Zdaj se že lep čas učim za drugi poskus, ki bo šele decembra enkrat, ampak, če se res zavzameš, se stvar niti ne zdi tako zelo nenaučljiva, pač večkrat moraš iti skozi, naredit še kakšne izpiske in se gladko malo naučit na pamet ... So kar strogi, res je. Zato po mojem takšni razmiki (več mesecev). Jaz sem recimo dobila vprašanje, v katerih primerih se omeji pravica gibanja in sem rekla v primeru nalezljivih bolezni (tako piše v skripti), pa ni prav, prav je v primeru epidemije. Sočustvujem z vami, ni se prijetno učiti take gmote podatkov, vendar stisnite zobe, držim pesti!
 

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Zadnji prispevki

Na vrhu