Pomoč na šoli

Trenutno berete:
Pomoč na šoli

Prispevki
75
Spoštovani!

Na bližnji OŠ v letošnjem letu niso bili uspešni na razpisu iz naslova javnih del, želeli so nekoga za izvajanje učne pomoči učencem. Imam ustrezno izobrazbo za nudenje tovrstne pomoči, sem brez zaposlitve in imam opravljeno pripravništvo. Zanima me, spoštovani Mladi učitelj, ali bi bilo sprejemljivo, da bi se šla ponudit na šolo za brezplačno prostovoljno nudenje učne pomoči. Bi me lahko (glede na veljavne zakone in pravilnike) sploh sprejeli?

Hvala za odgovor.
 

Mladi učitelj

Osebje foruma
Administrator
Prispevki
5.218
Naziv
profesor
Odg: Pomoč na šoli

: lepo je prebrati kaj takšnega, čeprav je po svoje žalostno, da vam ne uspe najti zaposlitve, ki bi jo želeli.

Dvomim, da bi vas na šoli vzeli. Vendar vam priporočam, da vseeno poskusite. S tem pokažete dobro voljo, voljo do dela ipd. Morda se vam obrestuje oz. jaz pravim, da se vam bo enkrat sigurno. Vsak ravnatelj ima možnost za določeno mero fleksibilnosti. Poznam primere, kjer so nekateri za šolo počeli marsikaj. Kakorkoli, po mojem mnenju nimate kaj izgubiti.
 
Prispevki
75
Odg: Pomoč na šoli

Spoštovani!

Hvala za Vaš nasvet in cenjeno mnenje.

Občutek, da oseba s širino mojega znanja, kompetencami, izkušnjami, etično držo in pripravljenostjo za delo tiči doma, je naravnost grozljiv. To je neskončna frustracija, ki hočeš nočeš zbuja občutke brezvrednosti.

Lepo Vas pozdravjam.
 
Prispevki
75
Odg: Pomoč na šoli

Spoštovani!

So me vzeli in delam - da ne bo pomote - zastonj in na prostovoljni bazi. Kljub temu, da sem po opravljenem volonterskem pripravništvu govorila, da ne bom nikoli več delala zastonj. Saj tudi altruizem nekaj šteje, kajne?

Lepo pozdravljeni.
 

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

Zadnji prispevki

Na vrhu