Pogoji za zaposlitev - ustrezna izobrazba

Prispevki
1
Naziv
profesorica matematike
Področje
Osnovna šola, Poklicne in strokovne šole, Gimnazija
Zdravo!

Imam vprašanje glede zahtevane izobrazbe v srednji šoli v kateri se izvaja program gimnazije (7 oddelkov), srednje strokovne šole (4 oddelki) in srednje poklicne šole (3 oddelki). Šola ima zaposlenega enega matematika (profesor matematike - FMF), ki lahko poučuje v petih oddelkih gimnazije. Ostaneta še dva oddelka gimnazije in ostali strokovni ter poklicni programi. Šola objavi razpis. Zanima me kakšno izobrazbo mora imeti prijavljeni kandidat: ENOPREDMETNA MATEMATIKA NA FMF ali je dovolj DVOPREDMETNA MATEMATIKE NA PF.

Prosila bi tudi za nasvet kam se lahko obrnem s tem vprašanjem, da bom dobila zanesljiv odgovor, ki bo temeljil na zakonu in ne samo na predvidevanjih.

Hvala.

Lep pozdrav.
 
Prispevki
4
Zavod
/
Ko smo podobno vprasanje zastavili didaktiku na faxu je bil njegov odgovor enopredmetna matematika. So pa tudi primeri da ravnatelj vzame dvopredmetnega matematika le zadnjega letnika(npr. 4 letnika gimnazije) ne poučuje..
Ce se motim, naj me kdo popravi prosim...
 
Prispevki
268
Področje
Osnovna šola
V praksi se dogaja marsikaj...odvisno je od ravnatelja, kako se odloči. S PEF načeloma naj nebi poučevali na gimnazijiskem programu, samo srednješolskem.
 

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Na vrhu