Področja vprašanj

Trenutno berete:
Področja vprašanj

Prispevki
10
Naziv
mag. prof. slov.
Zdravo,
mene pa zanima, ali se velikokrat dogaja, da izpraševalci postavijo vprašanja, ki niso vezana čisto na tvoje delovno področje – da nekdo, ki opravlja delo učitelja matematike v osnovni šoli, dobi vprašanja, ki so vezana recimo na drugega strokovnega delavca v 1. razredu (kako se določi njegov obseg ur npr.), na kakšne normative za oblikovanje učnih skupin pri gospodinjstvu, tehniki, kakšne izobrazbe morajo imeti kuharji, gospodinjci ali kaj podobnega. ☺️

Prispevki
10
Zivjo. Mene zanima pri Temeljnih mejniki v zgodovini slovenskega jezika, je potrebno znati celo zgodovino slovenščino po obdobjih v podrobnosti za vsako stoletje posebej značilnosti ali kaj te lahko o tem vprašajo? Hvala za odgovor

Prispevki
10
Naziv
mag. prof. slov.
Zivjo. Mene zanima pri Temeljnih mejniki v zgodovini slovenskega jezika, je potrebno znati celo zgodovino slovenščino po obdobjih v podrobnosti za vsako stoletje posebej značilnosti ali kaj te lahko o tem vprašajo? Hvala za odgovor
Mene (sem slovenistka) so zelo podrobno vprašali (tudi stvari, ki jih v teh zapiskih ni 🙈).

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

• Članek
Ministrstvo za vzgoji in izobraževanje je včeraj objavilo Javni poziv za kandidiranje...
Odgovori
0
Ogledi
50
  • Članek
Vabljen/-a k prijavi na poziv za trenerja/-ko ali izobraževalca/-ko s področja energetike...
Odgovori
0
Ogledi
91
  • Članek
Unesco je objavil mednarodni poziv za strokovnjake s področja nesnovne kulturne dediščine, s...
Odgovori
0
Ogledi
188
  • Članek
Konec leta 2020 je Urad za razvoj in kakovost izobraževanja Ministrstva za izobraževanje znanost...
Odgovori
0
Ogledi
183
  • Članek
Evropska komisija je skupaj z evropskim združenjem za umetno inteligenco, podatke in robotiko...
Odgovori
0
Ogledi
117
  • Članek
Mladinski svet Slovenije (MSS) je v četrtek, 19. maja 2022, podelil priznanja najboljšim...
Odgovori
0
Ogledi
201
  • Članek
Z Zavoda RS za šolstvo vas vabijo, da skupaj sooblikujete vsebinsko podobo Cankarjevega...
Odgovori
0
Ogledi
492

Zadnji prispevki

Na vrhu