Eurydice Slovenija Podelitev Jesenkovih nagrad v letu 2021

Trenutno berete:
Eurydice Slovenija Podelitev Jesenkovih nagrad v letu 2021

V petek 12. marca 2021 je v sejni sobi dekanata Biotehniške fakultete potekala podelitev Jesenkovih nagrad in predstavitev prejemnikov Priznanj Biotehniške fakultete.

V nagovoru je dekanja prof. dr. Nataše Poklar Ulrih izpostavila: »Jesenkove nagrade so najprestižnejše nagrade Biotehniške fakultete, ki se imenujejo po prof. dr. Franu Jesenku, prvem profesorju Botanike na Univerzi v Ljubljani. Bil je izreden pedagog in znanstvenik, ki se je zavedal pomena znanosti in raziskav za gospodarski in splošni družbeni napredek. Danes s ponosno podeljujemo njegove, Jesenkove nagrade posameznikom, ki izstopajo iz povprečja na področju biotehnike.

Jesenkovo nagrado za življenjsko delo v letu 2021 je tako prejela prof. dr. Katarina Čufar, Jesenkovo nagrado za najboljši diplomatko doktorskega študija dr. Mateja Šenica in Jesenkovo nagrado za najboljšo študentko magistrskega študija Maruša Skubic.

Podelili so tudi Priznanja Biotehniške fakultete za dosežke na različnih področjih delovanja sodelavcem in zunanjim partnerjem Biotehniške fakultete ter nagrade najboljšim študentom Biotehniške fakultete na 27 različnih programih 1. in 2. stopnje, ki jih izvajajo na fakulteti.

Čestitke vsem!

Vir in dodatne informacije: Biotehniška fakulteta 11. 3. 2021

Nadaljuj z branjem...
- - -
Vir za forum: Eurydice Slovenija, eurydice.si

Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.
 

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

Zadnji prispevki

Na vrhu