Na območni enoti Zavoda RS za šolstvo v Ljubljani je 23. maja potekal nacionalni strokovni posvet z naslovom “Zagotavljanje in izboljševanje kakovosti organizirane prehrane otrok in mladostnikov”. Posvet je temeljil na pregledu izboljševanja kakovosti šolske prehrane iz različnih vidikov, izpostavljene teme so bile nadzor in varnost hrane v šolskih kuhinjah, novosti na področju javnega naročanja hrane in živil, analiza kakovosti šolskih obrokov, vzgojno-izobraževalne dejavnosti, ki pripomorejo k izboljšanju prehranskih navad otrok in mladostnikov idr.
Vir in celotni prispevek: ZRSŠ, 23. 5. 2019
Nadaljuj z branjem...
- - -
Vir za forum: Eurydice Slovenija, eurydice.si
Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.
Vir in celotni prispevek: ZRSŠ, 23. 5. 2019
Nadaljuj z branjem...
- - -
Vir za forum: Eurydice Slovenija, eurydice.si
Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.