Opravljanje pripravništva za pomočnika vzgojitelja (20ur na teden)

Trenutno berete:
Opravljanje pripravništva za pomočnika vzgojitelja (20ur na teden)

Prispevki
66
Področje
  1. Vrtec
Pozdravljeni!

Zanima me, če je katera od vas bila zaposljena za 4 ure oz. je delal 20ur na teden kot pomočnica vzgojiteljice? Kako ste opravljali pripravništvo? Ste se z mentorico dobili po službi ali pred službo?
Zanima me tudi, kako ste sodelovali z mentorico in kako ste opravljali nastope.

Za vsako informacijo bi vam bila zelo hvaležna :)

Lep pozdrav

Prispevki
2
Naziv
pomočnica vzgojiteljice
Področje
  1. Vrtec
Ne zato ker nikjer pripravništva sploh ne dobim ker še ni bilo nobenega razpisa..mi zaupaš iz kod si in kje delaš pripravništvo?
Lp

Prispevki
4
Naziv
pomočnica predšolskih otrok
Področje
  1. Vrtec
Jaz sem opravljala pripravništvo kot zaposlena za 20 ur na teden. Pripravništvo sem opravljala v oddelkih kjer so me potrebovali. Nastope pa sem opravljala pri moji mentorici v času dnevne rutine - ponavadi po malici. Z mentorico sva se za nastope dogovarjali med delovnim časom.

Lep pozdrav

Prispevki
5
Naziv
pomočnica vzgojiteljice
Področje
  1. Vrtec
Jaz uradno delam za 4 ure na dan, neuradno pa tam oddelam polni delovni čas-tako sem se zmenila, ker druge variante da delam strokovni izpit ni bilo.

Prispevki
2
Naziv
pomočnica vzgojiteljice
Področje
  1. Vrtec
Zdravo anja kaj te lahko vprasam kako si se sploh to lahjo zmenla? Mislim je vrtec normalno imel razpisano delovno mesto za polovicni delovni cas in so te pol sprejeli ali kako? Ker jaz bilokatro prosnjo posljem vse dobim negativno..
Lp Martina

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

• Članek
Na spletnem podportalu E-demokracija je v rubriki Ministrstva za vzgojo in izobraževanje z dne...
Odgovori
0
Ogledi
28
  • Članek
Na spletnem podportalu E-demokracija je v rubriki Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve...
Odgovori
0
Ogledi
97
Lep pozdrav vsem skupaj! Zanima me, kako izgleda oz. kako ste se počutili ob ponovnem...
Odgovori
0
Ogledi
892
Pozdrav. Zanima me kakšna je razlika pri pripravi učnega načrta za pripravnika in program...
Odgovori
0
Ogledi
497

Zadnji prispevki

Na vrhu