OPRAVILAAAAA!

Prispevki
7
Področje
Šola za otroke s posebnimi potrebami
Opravila včeraj. Učila sem se večinoma po zakonih, se mi zdi veliko boljše, pregledaš selektivno katere rabiš, nekatere le preletiš. V skriptah se pogosto pojavljajo napake, sploh pri slovenščini. Sicer pa komisija je zahtevala res osnovno znanje - tako da verjetno tudi po zapiskih gre skozi, no razen za slovenščino (2.raven) se je meni zdelo, da stvari sploh niso v katalogu. Hotela je hitre kratke ekspresne odgovore, nič flancanja ;) ampak je šlo ;) good luck vsem!
 
Prispevki
86
Tudi jaaaaaz, jupii! :)

Vsem, ki vas izpit še čaka pa predlagam, da se učite direktno po zakonih. Jaz sem se en teden lovila samo s tem, po katerih zapiskih naj se učim, jih primerjala in vse živo. So sicer super, ampak je kakšna informacija zastarana. :) Jaz sem si naredila dvojno delo, ker sem delala po zapiskih in vse sproti preverjala po aktualnih zakonih (da mi ja nebi kaj ušlo :) tako, da res priporočam, prihranite si čas in živce: print zakonov, katalog in kar po ciljih znanja. Najbolj hitro, najbolj ziher! :)

Srečno! :)
 
Prispevki
17
Naziv
prof. slov.
Zavod
šc sg
Področje
Poklicne in strokovne šole
Čestitam vse, ki ste opravili.
Ta teden imam tudi sama namen oddat dokumentacijo in me zanima kako dolgo ste čakali na datum zagovora?
Se pa najbolj lovim s temi zapiski, jih imam že cele kupe pa ne vem iz katerih se bo najboljše učit. Me skrbi, da ne bom s tem izgubljala časa. Sploh zakonodaja. pripravništvo opravljam na SŠ.
Hvala za pomoč.
 
Prispevki
13
Naziv
vzgojitelj
Področje
Vrtec
Iness, jaz sem odala prijavo okrog 10 septembra - potem morala še prijavo poravit, ponovno odala 17 in 6 oktobra dobila datum.
glede učenja ti svetujem da greš po katalogu znanja, in si sama narediš zapiske. sama sem se tudi lovila po skriptah, zapiskih, na koncu pa ugotovila da nobeni niso popolni.
komisija pa išče splošno znanje, ne gre u potankosti, vsaj pri meni ne.
lp
 

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Na vrhu