Eurydice Slovenija Obiščite novo spletno stran spletne revije ELM

Trenutno berete:
Eurydice Slovenija Obiščite novo spletno stran spletne revije ELM

Konec septembra 2015 je po združitvi InfoNet-a in LLinE začela izhajati spletna revija European lifelong Learning Magazine – Elm. Brezplačna revija o vseživljenjskem učenju in izobraževanju odraslih je medij evropskih razsežnosti z razvejano mrežo dopisnikov. Izdaja jo Finska fundacija za vseživljenjsko učenje (Kansanvalistusseura, the Finnish Lifelong Learning Foundation) v sodelovanju s partnerji: Nemškim inštitutom za izobraževanje odraslih (Deutsches Institut für Erwachsenenbildung – DIE), Evropskim združenjem za izobraževanje odraslih (European Association for the Education of Adults – EAEA), Katoliškim izobraževanjem odraslih Nemčija (Katholische Erwachsenenbildung Deutschland – KEB Deutschland) in Danskim združenjem za izobraževanje odraslih (Dansk Folkeoplysnings Samråd – DFS).

Ciljna skupina so strokovnjaki v izobraževanju odraslih tako v Evropi kot zunaj nje. Glavni bralci so vzgojitelji, zagovorniki in delavci v organizacijah za izobraževanje odraslih; tudi nosilci odločanja in znanstveniki bodo našli v reviji zanimive vsebine.

Vabimo vas, da obiščete prenovljeno spletno stran Elm Magazine, kjer vas že čakajo zanimivi članki o novih oblikah aktivnega državljanstva (New Forms of Citizenship).

Vir: ACS, 5.4.2017

Nadaljuj z branjem...
- - -
Vir za forum: Eurydice Slovenija, www.eurydice.si
 

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

Zadnji prispevki

Na vrhu