Ni več res, da učenci ne morejo učiti učiteljev

Trenutno berete:
Ni več res, da učenci ne morejo učiti učiteljev

Petošolka Daša in sedmošolec Lenart s suverenim nastopom osupnila polno dvorano učiteljev in šolskih strokovnjakov.

Petošolka Daša Bejat Krajnc, katere prva strast so knjige, druga pa računalniki, v šoli doslej ni imela težav. »Letos pa se mi je zalomilo pri matematiki – pozabila sem, kako se delijo daljša števila,« je dejala in več kot petsto udeležencem plenarnega zasedanja nedavne konference SirIKT v Kranjski Gori razložila, da ji je iz zagate pomagal e-učbenik.

Piše: Nevenka Žolnir
Več na http://www.delo.si/druzba/panorama/ni-vec-res-da-ucenci-ne-morejo-uciti-uciteljev.html

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

• Članek
Raziskava ki so jo na izvedli na Fakulteti za družbene vede, je pokazala, da umetno inteligenco...
Odgovori
0
Ogledi
77
  • Članek
Na Ministrstvu za vzgojo in izobraževanje (MVI) se zavedajo, da sta šport in gibanje nujna za...
Odgovori
0
Ogledi
46
  • Članek
Eurydice Slovenija DigitALL: za več žensk v IKT
Letošnji mednarodni dan žena na Ministrstvu za digitalno preobrazbo namenjajo digitalni...
Odgovori
0
Ogledi
95
Pozdravljeni, ali mi lahko kdo pomaga. V prejšnjem šolskem letu sem poučevala tri različne...
Odgovori
1
Ogledi
658
  • Članek
Na Arnesu za svoje uporabnike pripravljamo različna izobraževanja. Za letošnjo pomlad so...
Odgovori
0
Ogledi
96
  • Članek
Razpis za vpis v študijsko leto prinaša nekaj sprememb. Pri nekaterih programih so povečali...
Odgovori
0
Ogledi
137
  • Članek
Z 31. oktobrom 2022 je Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad RS...
Odgovori
0
Ogledi
158

Zadnji prispevki

Na vrhu