Nastopi na šoli v času koronavirusa

Prispevki
1
Pozdravljeni,

zanima me ali ima kdo kakšne informacije o nastopih na šoli v času korona virusa?
Če na kratko povem svoj primer, pripravništva nisem dobila, sem pa nabrala zadostno število ur za opravljanje strokovnega izpita, manjka mi le še 5 nastopov na šoli. Za te nastope sem se zmenila tik preden so se šole zaprle in bi jih ravno morala opravljati tisti teden, ko so se šole zaprle. Upala sem, da bo še možno da opravim nastope do konca šolskega leta, a nisem več prepričana.
Zato sem se obrnila na ministrstvo kako je glede nastopov v času izrednih razmer in so mi odgovorili, da nastopi potekajo. Vprašala sem tudi kakšni so pogoji izvedbe, a so mi samo povedali, da je izvedba nastopov v pristojnosti šole. Seveda sem kontaktirala učiteljico pri kateri bi imela nastope, pravi da bi lahko, a da se naj malo pozanimam kako to poteka drugje.
Tako da bi prosila če ima kdo kakršno koli informacijo, da mi napiše. Nebi rada čakala septembra za nastope...

Hvala in lep pozdrav,
Alenka
 
Prispevki
2
Zdravo,

tudi sama sem v podobni situaciji. Meni so iz ministrstva odgovorili, da v kolikor se s šolo dogovoriš, lahko opravljaš nastope ''na daljavo'' in jih tudi uveljavljaš za strokovni izpit.
 
Prispevki
7
Pozdrav,

tudi sama imam podobne težave :/ - očitno sem predolgo odlašala.

Eva - v kolikšnem času so na ministrstvu odgovorili?

Hvala in lep pozdrav,

Mojca
 
Prispevki
2
Mojca, meni so odgovorili zelo hitro, je pa res, da sem poslala vprašanje še dokaj na začetku karantene. Lahko tudi pokličeš na telefonsko številko, ki je objavljena na spletni strani - sem klicala prejšnji teden še za nekaj in so se mi takoj oglasili.
 
Prispevki
51
Ne vem, če ste ze dobile odgovor. Jaz sem opravila 4 nastope na daljavo. Opravljala sem jih preko Zoom-a, v prisotnosti ravnateljice in mentorice. Ravnateljica mi je edino svetovala, da naredim screenshot med samo videokonferenco, kdo vse je bil prisoten, da imam nek dokaz, če bi kdo kaj spraševal. Pa srečno!
 

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Na vrhu