Napredovanje v novem plačnem sistemu

• Ustvarjalec teme Ustvarjalec teme bigshaq
  • Začetni datum Začetni datum
  • Odgovori Odgovori 0
  • Ogledi Ogledi 105
Prispevki
1
Naziv
mag. prof. fizike in tehnike
Pozdravljeni!

Imam dilemo oz. vprašanje glede napredovanja v razrede;
Z letošnjim letom končno mineva 3 leta in mi je ravnateljica sporočila, da lahko napredujem v plačne razrede.
Glede na to, da se s 1. 1. 2025 stvari spremenijo (napredovanje po 2 letih), imam sedaj vprašanje kaj se bo zgodilo:
-bom marca napredoval po stari zakonodaji za 1 plačni razred?
-bom napredoval po novi zakonodaji, oz. bi se mi moralo potem nadaljnje napredovanje šteti od 2024, ali se bo štelo od 2025 - posledično leto več?

Upam, da sem dovolj pojasnil situacijo.
Hvala in lep pozdrav!
Matej

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

• Vprašanje Vprašanje
Pozdravljeni, prosim za pomoč... Imam dve dilemi: 1. Ali se vodja podružnične šole šteje pri...
Odgovori
0
Ogledi
150
  • Članek Članek
Pozdravljeni, Vloga za napredovanje v naziv mentor: DODATNO STROKOVNO DELO: zanima me, ali so...
Odgovori
3
Ogledi
432
Predlog za napredovanje strokovnega delavca v naziv praviloma vlaga ravnatelj, in sicer tekom...
Odgovori
0
Ogledi
345
Pogoji iz 28. in 29. člena pravilnika veljajo za strokovne delavce, ki so naziv svetnik...
Odgovori
0
Ogledi
371
Kadar napredovanje strokovnega delavca predlaga ravnatelj/direktor se priloži: za naziv...
Odgovori
0
Ogledi
295
  • Vprašanje Vprašanje
Kot pomočnik vzg. sem napredoval na podlagi aneksa o usklajevanju plačilnih razredov in nazivov...
Odgovori
0
Ogledi
340

Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.

Pregled po e-pošti: Naročite se!

Priljubljena vsebina

Nazaj
Na vrhu