V spodnjem videoposnetku si oglejte, kako naše spletno mesto namestite kot spletno aplikacijo na domači zaslon. Kot primer je prikazan uradni forum programske opreme na kateri deluje Forum Mladi učitelj.
Opomba: Ta funkcija v nekaterih brskalnikih morda ne bo na voljo.
Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.
Zmeraj lahko izredno napredujete, če izpolnjujete pogoje.Po novem pravilniku je mogoče izredno napredovanje v naziv svetnik iz naziva mentor. Ali to pomeni, da iz naziva svetovalec v naziv svetnik ni mogoče izredno napredovati, kljub vsem nabranim točkam?
Hm, ampak vlogo so zavrnili. Naziv mentor sem preskočila in šla izredno v svetovalko. Zdaj pa iz svetovalke izredno ne morem v svetnico, češ da nisem bila izvoljena v mentorico, kar je po novem pravilniku pogoj. Piše, da je pogoj mentor, ne pa vsaj mentor ... (najbrž je to problem). Se sploh ima smisel pritožiti oz. kako opredeliti?Zmeraj lahko izredno napredujete, če izpolnjujete pogoje.
Mene isto zanima. Ali se lahko vlogo odda že prej. Npr. s 1.12.bo 5 let od pridobitve naziva. Ali lahko vlogo pošljem do konca novembra?Zanima me ali lahko daš vlogo za napredovanje v svetnik preden se izteče pet let od zadnjega napredovanja. Napredovala se 1.7.2015 v naziv svetovalec, pet let je torej 1.7.2020. Kdaj lahko oddam vlogo za napredovanje v naziv svetnik, hvala za odgovor in lp Zlatka
Za odgovor se prijavite ali registrirajte.
Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.
Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.