Napredovanje v naziv (seznanitev)

Prispevki
3
Zavod
JZ OŠ Marjana Nemca Radeče
Pozdravljeni,
maja letošnega leta sva skupaj z ravnateljem pripravila vso potrebno dokumentacijo za napredovanje v naziv "mentor". Pogoji naj bi bili izpolnjeni po vseh kriterijih. O obvestilu pa ne duha na sluha pa smo že novembra.
Kdaj bi lahko pričakoval seznanitev oz. sklep? Bi moral poklicati na ministrstvo?
Hvala za odgovor.
Lp
Matej
 
Prispevki
1
Področje
Osnovna šola
Zdravo,
dolga je doba čakanja na odgovor. Vložila sem v začetku novembra in komaj avgusta dobila odgovor. Odgovor bo prišel, le počakaj še malo.
p.s. če pride odgovor po novem letu, potem dobiš razliko od dne, ko si vložil. Vendar če dobiš še letos odgovor potem ni izplačila za nazaj. Razmisli a boš klical ali počakal? ;)
 

Andrej

Osebje foruma
Moderator
Prispevki
260
Naziv
profesor
Nazadnje urejeno:
Prispevki
4
Če sam prav razumem, dobiš izplačilo z novim letom. Ne vem, če ti izplačajo za nazaj? Torej če si vložil maja, si napredoval z majem - šteje se ti, počakati moraš samo še na urdno potrditev. Glede plačila, pa se do novega leta obrišeš pod nosom.
Al je tole kot piše Andrej, da dobiš za nazaj od dneva vložitve? Mislim da dobiš za nazaj od novega leta-če recimo prejmeš uradno potrditev maja čez eno leto, dobiš poplačilo od novega leta do maja.
Tako sam razumem. Upam pa, da se motim in je tako kot piše Andrej.
 

Andrej

Osebje foruma
Moderator
Prispevki
260
Naziv
profesor
Se popravljam in opravičujem. V Zakon o ukrepih na področju plač in drugih stroškov dela za leto 2017 in drugih ukrepih v javnem... piše:

1) Ne glede na določbe 16. in 17. člena ZSPJS in na njegovi podlagi sprejetih predpisov ter določbe drugih predpisov in splošnih aktov javni uslužbenci in funkcionarji, ki v letu 2017 napredujejo v višji plačni razred, naziv oziroma višji naziv, pridobijo pravico do plače v skladu z višjim plačnim razredom, pridobljenim nazivom ali višjim nazivom s 1. decembrom 2017, javni uslužbenci in funkcionarji, ki napredujejo v višji plačni razred, naziv oziroma višji naziv v letu 2018, pa pridobijo pravico do plače v skladu z višjim plačnim razredom, pridobljenim nazivom ali višjim nazivom s 1. decembrom 2018.

Torej drži, za nazaj ne bo izplačila zaradi izrednih ukrepov. Prvi priliv z višjim razredom bo pri plači za december 2018, torej realno januarja 2019.
 
Prispevki
4
Ne vem, če kje piše. Jst tko razumem - naj pove nekdo, ki je napredoval...
Saj pravim, upam da se motim in dobiš poplačano vse za nazaj.
 

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Na vrhu