Napredovanje v naziv - delovna doba?

Trenutno berete:
Napredovanje v naziv - delovna doba?

Prispevki
1
Zanima me od kje ravnatelji dobijo podatek o delovni dobi?
Namreč želim izredno napredovati v svetnika, kjer je zahtevano najmanj 8 let delovne dobe. V 15. členu je navedeno, da se eno leto delovne dobe šteje kot zaposlitev 12 mesecev ne glede na trajanje delovnega časa. Ker pa čez celotnih 8 let nisem bil vsako leto zaposlen za polni delovni čas, mi v ZPIZ portalu navede veliko krajšo delovno dobo, v sistemu KPIS pa pod delovno dobo ponovno piše krajšo dobo razen pri delovni dobi za dodatek ter jubilejno nagrado piše pravilno. Ravnatelju hočem dopovedati, da mora gledati delovno dobo v koledarskem smislu, ker sem bil neprekinjeno zaposlen zadnjih 8 let. Ampak vztraja, da mora podatek pridobiti v sistemu KPIS, kjer piše celotna delovna doba.
Ali sem kaj spregledal?
LP

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

Predlog za napredovanje strokovnega delavca v naziv praviloma vlaga ravnatelj, in sicer tekom...
Odgovori
0
Ogledi
120
Pogoji iz 28. in 29. člena pravilnika veljajo za strokovne delavce, ki so naziv svetnik...
Odgovori
0
Ogledi
119
Kadar napredovanje strokovnega delavca predlaga ravnatelj/direktor se priloži: za naziv...
Odgovori
0
Ogledi
90
  • Vprašanje
Kot pomočnik vzg. sem napredoval na podlagi aneksa o usklajevanju plačilnih razredov in nazivov...
Odgovori
0
Ogledi
185
Hipotetičen primer: imaš 7. stopnjo, pedagoško smer, strokovni izpit, dovolj točk in delovne...
Odgovori
0
Ogledi
357
  • Vprašanje
Po novem pravilniku lahko v višjega svetnika izjemoma napreduje kdor: - ima naziv svetovalec...
Odgovori
1
Ogledi
1.119
Odgovori
0
Ogledi
103

Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.

Pregled po e-pošti: Naročite se!

Zadnji prispevki

Nazaj
Na vrhu