- Prispevki
- 24
- Področje
- Osnovna šola
V spodnjem videoposnetku si oglejte, kako naše spletno mesto namestite kot spletno aplikacijo na domači zaslon. Kot primer je prikazan uradni forum programske opreme na kateri deluje Forum Mladi učitelj.
Opomba: Ta funkcija v nekaterih brskalnikih morda ne bo na voljo.
Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.
Ne. Preberite tole temo (22. člen!): http://forum.mladiucitelj.si/teme/naloge-pripravnika.2658/ker v torek nadomescam svojo mentorico kar 6 solskih ur, me zanima, ce se mi lahko ti nastopi stejejo med tistih 30 nastopov,ki jih moram opraviti v casu pripravnistva?
To je res, da se v praksi marsikaj dogaja, ni pa po pravilnikih, katere bi se seveda naj upoštevalo.Če ti mentorica dovoli, zakaj pa ne. Saj tega nihče ne preverja. Ona mora na koncu samo napisati poročilo, da si opravila vse obveznosti.
Še 5 nastopov pred ravnateljem nekateri samo podpišejo.
To se razume, ampak nima veze z nadomeščanjem. Seveda se strinjam, da bi tudi nadomeščanje moralo biti plačano. Tudi zaposlenim bi se nadomeščanja morala plačevati, pa se ne, ampak raje šteje ure v nek doprinos in druge neumnosti. Kot sem tukaj na foumu že omenil, to so zadeve, katerim se je potrebno upreti, vendar primanjkuje kritične mase z ustreznimi argumenti.To je tako kot z volonterskim pripravništvom ... Ne zdi se mi prav, da ti kot pripravnik ne dobiš čisto nič plačano.
Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.