Eurydice Slovenija Mednarodni dan pismenosti na ACS

Trenutno berete:
Eurydice Slovenija Mednarodni dan pismenosti na ACS

Na Andragoškem centru Slovenije bodo 8. septembra obeležili mednarodni dan pismenosti. V živo bodo spremljali spletni dogodek, ki ga pripravlja EPALE s svojim partnerjem, Evropsko mrežo za temeljne zmožnosti (EBSN), in Nacionalnimi podpornimi službami. Gre za panelno razpravo o pismenosti in njenem pomenu na nacionalni in evropski ravni. Pri tem se bo lahko vključevalo v on-line omizje s svojimi vprašanji in pobudami.

Sodelovali bodo tudi strokovnjaki ACS, ki so pred poletjem zaključili raziskavo PIAAC, najverjetneje tudi mednarodni gost, Bryan Maddox, raziskovalec etnografskih vidikov pismenosti, ter predstavniki Nacionalne podporne službe za EPALE Slovenija iz CMEPIUS-a. Spregovorili bodo o dejavnostih, ki so bile in bodo izpeljane na temo temeljnih zmožnosti v projektu Uresničevanje evropskega programa za učenje odraslih (EPUO), in še o marsičem.

Vabijo pa tudi vas, da pridete na ACS in se vključite v izmenjavo informacij, izkušenj, pogledov in vtisov z on-line panela. Kako bo dogodek potekal in kaj vse lahko pričakujete, si preberite tukaj.

Vir: ACS, 3. 9. 2015- - -
Vir za forum: Eurydice Slovenija, www.eurydice.si
 

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

Zadnji prispevki

Na vrhu