Eurydice Slovenija Majska številka novičnika za vseživljenjsko karierno orientacijo

Trenutno berete:
Eurydice Slovenija Majska številka novičnika za vseživljenjsko karierno orientacijo

Mesec maj je zaznamovalo delo in izobraževanje na daljavo. V najnovejši izdaji VKO novičnika lahko prebiramo informacije, ki so zanimive in aktualne tudi za zaposlene v izobraževanju odraslih.

Poleg organizacije, koordinacije in mentoriranja preko spleta v okviru Modularnega usposabljanja kariernih svetovalcev, smo pripravljali tudi druga e-izobraževanja, med drugim izobraževanje o kariernem odločanju za projekt Prehod mladih, kjer so se udeleženci deloma skozi samostojno učenje v spletni učilnici, deloma preko e-srečanj spoznali z Vprašalnikom stilov odločanja in Vprašalnikom težav pri kariernem odločanju za srednješolce, s Kompletom preizkusov za karierno odločanje v osnovnih šolah in interesnim vprašalnikom Kam in kako.

Vključeni smo bili tudi v aktivnosti, ki jih izvaja Zavod RS za zaposlovanje v okviru zakona o interventnih ukrepih za zajezitev epidemije COVID-19 in omilitev njenih posledic za državljane in gospodarstvo. Intenzivno pa se ves čas seveda ukvarjamo tudi z drugimi projektnimi aktivnostmi.

Vir in več informacij: ACS, 28. 5. 2020

Nadaljuj z branjem...
- - -
Vir za forum: Eurydice Slovenija, eurydice.si

Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.
 

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Zadnji prispevki

Na vrhu