Eurydice Slovenija Letni program izobraževanja odraslih za leto 2020

Trenutno berete:
Eurydice Slovenija Letni program izobraževanja odraslih za leto 2020

Vlada Republike Slovenije je na svoji 27. redni seji (.pdf) 23. julija sprejela Letni program izobraževanja odraslih za leto 2020 (LPIO 2020). Pripravila so ga Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport, Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, Ministrstvo za okolje in prostor, Ministrstvo za zdravje, Ministrstvo za kulturo, Ministrstvo za notranje zadeve, Ministrstvo za pravosodje in Ministrstvo za infrastrukturo.

Z letnim programom se po posameznih ministrstvih določajo izobraževalni programi in dejavnosti, ki se bodo izvajali v letu 2020 in bodo financirani iz državnega proračuna.

Letni program sledi uresničevanju ciljev, zapisanih v Resoluciji o nacionalnem programu izobraževanja odraslih v Republiki Sloveniji za obdobje 2013-2020 (.pdf) in opredeljuje različne ciljne skupine. Vanje se uvrščajo brezposelni in sicer prednostno starejši od 50 let, ki nimajo poklicne ali strokovne izobrazbe ali imajo manj ključnih ali poklicnih zmožnosti.

Vir in več informacij: ACS, 2. 9. 2020

Nadaljuj z branjem...
- - -
Vir za forum: Eurydice Slovenija, eurydice.si

Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.
 

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

Zadnji prispevki

Na vrhu