Koronavirus in strokovni izpit

Prispevki
84
Obvezni in razširjeni program? Ali podaljšano bivanje se vedno poimenujemo PB ali upostevamo spremembo poimenovanja iz leta 2018? Šola v naravi po zakonu spada med obvezni, pri predmetnik pa med razširjeni program? Kako bi vi povedali?
 
Prispevki
20
Ali je svet zavoda in svet vrtca eno in isto? Ker vidim pri vprasanjih od izprasevlcev da to dost sprasujejo in nisem ziher zdej ali je isto ali je to se kaksna tretji svet za katerega nevem, ker v zapiskih nimam tega 🤔
 
Prispevki
17
Področje
Šola za otroke s posebnimi potrebami
Kje je seznam s komisijami? Zunaj pri vhodu ali kje notri na hodniku?
 
Prispevki
5
Ali bi znal kdo odgovoriti:
Nebesedna komunikacija - tudi v pisavi.

Razumem kaj je nebesedna komunikacija, ne razumem pa kako je lahko povezana s pisavo.

Hvala za kakršnekoli predloge :)
 
Prispevki
15
Področje
Vrtec
Tudi jaz bi rekla, da je tako. Stilska urejenost besedila. Pravilna izbira pisave glede na to, komu je besedilo namenjeno. Dodajanje slik/fotografij. Velikost naslovov in izbira barv pisave. Preveč žive barve tudi niso primerne.
Pri pisanju na roko pa je pomembno, da je besedilo čitljivo napisano. Bi rekla, da na ta način tudi kažemo spoštovanje do bralca. Nekaj v tem smislu :)
 
Prispevki
100
Kje je seznam s komisijami? Zunaj pri vhodu ali kje notri na hodniku?
Ko vstopis takoj na desno, obrnjen proti zunanjosti. Nisem prepricana, ce se vidi ven, ker so taka stekla, sem zelela pogeldat ko sem odhaja in sem seveda pozabila. In potem se seznam pred vsako sobo. Na tem v avli lahko komot preveris prej. :)
 
Prispevki
20
Ali so maske se vedno obvezne pri opravljanju? Tisi ki ste ze ta teden imeli izpit, ali ste jo se imeli? Namrec imam nasledni teden v torek in je povsod zdaj s temi maskami cela zmeda zato me malo zanima 🙂
 

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Zadnji prispevki

Na vrhu