Eurydice Slovenija Konferenca Podpora strokovnim delavcem v vzgoji in izobraževanju pri vključevanju otrok in mladostnikov s posebnimi potrebami

Trenutno berete:
Eurydice Slovenija Konferenca Podpora strokovnim delavcem v vzgoji in izobraževanju pri vključevanju otrok in mladostnikov s posebnimi potrebami

Ob zaključku projekta Z roko v roki poMOČ vabijo na konferenco z mednarodno udeležbo: Podpora strokovnim delavcem v vzgoji in izobraževanju pri vključevanju otrok in mladostnikov s posebnimi potrebami.

Konferenca bo 6. maja 2021 in njen namen je predstavitev Projekta Z roko v roki poMOČ – Krepitev kompetenc strokovnih delavcev v vzgoji in izobraževanju na področju dela z otroki s posebnimi potrebami, ki se izvaja v okviru konzorcija osmih zavodov in centrov za otroke s posebnimi potrebami.

Cilj projekta je podpora strokovnim delavcem v vzgoji in izobraževanju pri vključevanju otrok in mladostnikov z različnimi posebnimi potrebami v obliki individualnih svetovanj, predavanj in delavnic za strokovne delavce v VIZ. V okviru projekta je bilo od avgusta 2017 do konca decembra 2020 narejenih že 12.354 ur strokovnih usposabljanj za 18.400 udeleženih strokovnih delavcev. Projekt se bo s septembrom 2021 zaključil in radi bi izkušnje delili z vami. Povabili so tudi predstavnike tujih organizacij, da nam predstavijo svoj način zagotavljanja strokovne pomoči delavcem v vzgoji in izobraževanju za delo z otroki in mladostniki s posebnimi potrebami.

Vir in več informacij: Z roko v roki poMOČ, 14. 4. 2021

Nadaljuj z branjem...
- - -
Vir za forum: Eurydice Slovenija, eurydice.si

Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.
 

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

Zadnji prispevki

Na vrhu