Eurydice Slovenija Konferenca Evropsko leto za razvoj 2015

Trenutno berete:
Eurydice Slovenija Konferenca Evropsko leto za razvoj 2015

Društvo Humanitas pripravlja ob 15. obletnici delovanja konferenco »Evropsko leto za razvoj 2015: globalno učenje in pomembnost vključitve globalnih perspektiv v šolski sistem«. Konferenca bo v četrtek, 8. oktobra 2015, ob 9. uri v Mestnem muzeju Ljubljana.

Konferenca bo priložnost za seznanitev pedagoških delavcev pa tudi pristojnih zavodov in ministrstev o pomembnosti vnašanja globalnih perspektiv v šolski sistem. V sodelovanju z raznolikimi nevladnimi organizacijami bomo predstavili konkretne metode, ki vključujejo vsebine globalnega učenja ter možnosti za njihovo izvajanje v formalnem in neformalnem izobraževanju. Hkrati pa bo konferenca tudi priložnost za ponovni zagon poglobljenega sodelovanja med nevladnimi organizacijami in pristojnimi ministrstvi z namenom boljše umestitve in razvoja globalnega učenja v Sloveniji.

Na konferenco se lahko prijavite prek spletnega obrazca do 21. septembra 2015. Dodatne informacije po e-pošti: ali na tel. št. (01) 430 03 43.


Konferenca je zaključna aktivnost v okviru projekta Vnašanje tem globalnega učenja v šolski sistem, ki je v evropskem letu za razvoj sofinanciran s strani Urada Vlade RS za komuniciranje.

Vir: UKOM, 14. 9. 2015- - -
Vir za forum: Eurydice Slovenija, www.eurydice.si
 

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

Zadnji prispevki

Na vrhu