Kdo je otrok? Kdaj pride do izjem?

Trenutno berete:
Kdo je otrok? Kdaj pride do izjem?

Prispevki
1
Naziv
Profesor razrednega pouka
Zavod
/
Področje
  1. Osnovna šola
Zanima me pravilnost odgovora na vprašanje, ki sem ga zasledila pri enemu izpraševalcu "KDO JE OTROK"?
Vsako človeško bitje mlajše od 18 let, razen če zakon, ki se uporablja za otroka določa, da se polnoletnost doseže že prej.

In še eno vprašanje: KDAJ PRIDE PA DO IZJEM?

Lepo prosim za odgovor!

Prispevki
8
Naziv
Učitelj za DSP
Področje
  1. Osnovna šola
Mislim, da lahko pride do izjeme z odločbo CSD, ki dovoli sklenitev zakonske zveze ter z odločbo sodišča, če mladoletnik postane roditelj in sodišče oceni, da bo lahko sam skrbel zase in za otroka.

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

Pozdravljeni. Na forumu sem zasledila, da sprašujejo tudi ali lahko država vzame kredit in kdo...
Odgovori
1
Ogledi
433
  • Članek
Usposabljanje za predstavnike občin o načelih in značilnostih mladinskega dela je potekalo 15...
Odgovori
0
Ogledi
64
  • Članek
Na spletni strani Zavoda MOVIT je objavljeno vabilo na usposabljanje za predstavnike občin o...
Odgovori
0
Ogledi
137
  • Članek
Ob svetovnem dnevu gibanja, ki ga obeležujemo danes, strokovnjaki opozarjajo, da je gibanje...
Odgovori
0
Ogledi
164
  • Članek
Strelski pohod mladostnika na ugledni beograjski osnovni šoli je lahko šele začetek podobnih...
Odgovori
0
Ogledi
73
Pozdravljeni. Zanima me ali se je kdo izmed vas udelezil enoletnega strokovnega izpopolnjevanja...
Odgovori
0
Ogledi
259
  • Članek
Predsednik vlade dr. Robert Golob se je udeležil 4. seje Strateškega sveta za prehrano, na...
Odgovori
0
Ogledi
119

Zadnji prispevki

Na vrhu