Kako izgleda na strokovnem izpitu?

Trenutno berete:
Kako izgleda na strokovnem izpitu?

Prispevki
20
mene pa zanima kako izgleda na strok. izpitu? a moraš vedet čist usa uprašanja npr. pri slovenščini kaj če eno fališ a potem nardiš al ne?
lp

Prispevki
10
Odg: kako izgleda na strokovnem izpitu?

Ne, moja izkušnja je taka, da ko sem v paniki imela že skoraj čisto temo v glavi, so mi pomagale s podvprašanji pa eno vprašanje mi ni šlo najbolj, pa sem nardila. Sam videt morajo, da si se učila in da znaš. Lp

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

• Članek
Usposabljanje za predstavnike občin o načelih in značilnostih mladinskega dela je potekalo 15...
Odgovori
0
Ogledi
30
  • Članek
V Zavodu ID20 v okviru projekta Nomadland pripravljajo 5-dnevni trening na Hrvaškem, ki bo...
Odgovori
0
Ogledi
39
  • Članek
Na spletni strani Zavoda MOVIT je objavljeno vabilo na usposabljanje za predstavnike občin o...
Odgovori
0
Ogledi
87
  • Članek
Zavod RS za šolstvo vabi na šestnajsturni seminar Kako in zakaj izgrajevati pismenosti že pri...
Odgovori
0
Ogledi
119
Živjo! Ker me v ponedeljek čaka strokovni izpit, me zanima kako pogosto pride do menjave...
Odgovori
0
Ogledi
329
  • Članek
16. novembra se bo začela sedemnajsta izvedba spletnega tečaja o varni rabi interneta in...
Odgovori
0
Ogledi
112
  • Članek
16. novembra se bo začela sedemnajsta izvedba spletnega tečaja o varni rabi interneta in...
Odgovori
0
Ogledi
162

Zadnji prispevki

Na vrhu