- Prispevki
- 123
- Področje
- Osnovna šola
- Poklicne in strokovne šole
- Gimnazija
V spodnjem videoposnetku si oglejte, kako naše spletno mesto namestite kot spletno aplikacijo na domači zaslon. Kot primer je prikazan uradni forum programske opreme na kateri deluje Forum Mladi učitelj.
Opomba: Ta funkcija v nekaterih brskalnikih morda ne bo na voljo.
Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.
Pozdravljeni,
ali lahko do ur, ki jih potrebujemo za pristop k pripravništvu, pridemo tudi z delom v CŠOD ali pa FINI zavodom, ipd.? V končni fazi so to zavodi, ki po SKD (standardna klasifikacija dejavnosti) sodijo pod Izobraževanje. Ali morda kdo ve kako je s tem?
Hvala za vse informacije.
Lp
Pozdravljeni,
ali lahko do ur, ki jih potrebujemo za pristop k pripravništvu, pridemo tudi z delom v CŠOD ali pa FINI zavodom, ipd.? V končni fazi so to zavodi, ki po SKD (standardna klasifikacija dejavnosti) sodijo pod Izobraževanje. Ali morda kdo ve kako je s tem?
Hvala za vse informacije.
Lp
vsekakor nam kažejo sredinca. že s tem, da z diplomo v roki ne moreš v šolo, je j*** v glavo in rit.@nusha.band, hvala za informacije.
Malo me je "pogrel" odgovor ga. Kovačič. Če se že ne šteje v stroovca, zakaj ljudje s primerno izobrazbo ne smejo pomagati v šoli? Ok, ne bomo učili namesto koga v razredu, a pomagamo še vseeno lahko. Pa ne govorimo o "komurkoli brez ustrezne podlage", ampak o bodočih učiteljih. Kaj jim (vladi in ministrstvu) spet ni jasno? Mi bi le radi izkušnje. Floskula o tem, da lahko dobiš za eno leto službo, če se nobeden z več pogoji ne prijavi na razpis je postala ustaljena fraza, za katero se lahko vsi skrijejo. Razumem, da gospa mogoče nima tolikšnega vpliva in nam lahko le ponudi in obrazloži vse informacije.
Ali imam, glede na vse povedano v vseh možnih tematikah na tem forumu o pripravništvih, bodočih zaposlitvah in strokovnem izpitu, samo jaz občutek, da nam kažejo sredinca?
tudi jaz, ste ga našli?Iščem, iščem, pa ne izbrskam ... Ima kdo mail gospe Kovačič?
Za odgovor se prijavite ali registrirajte.
Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.
Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.