- Prispevki
- 5.991
Razpis je objavljen na strani MIZŠ:
Naslov razpisa:
- Javni razpis pripravniških mest v javnih šolah in vrtcih za leto 2014/2015
Razpisna dokumentacija (vzeto iz zgoraj omenjene strani):
V spodnjem videoposnetku si oglejte, kako naše spletno mesto namestite kot spletno aplikacijo na domači zaslon. Kot primer je prikazan uradni forum programske opreme na kateri deluje Forum Mladi učitelj.
Opomba: Ta funkcija v nekaterih brskalnikih morda ne bo na voljo.
Razpis je objavljen na strani MIZŠ:
Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.
Še eno neumno vprašanje ... Sem prav razumela, potrdila o nekaznovanosti ni treba pridobiti od državnih organov, ti samo podpišeš izjavo, da si nekaznovan?
Hvala
Tudi jaz se soočam s to dilemo...
Sem pobrskal malo po starejših razpisih oz. objavah, pa sem našel odgovor na obe vprašanji
Tako pač jeŠe nekaj me zanima. V razpisu piše takole:
"Pogodba o opravljanju volonterskega pripravništva se sklene najkasneje do 30. 9. 2014, z začetkom opravljanja volonterskega pripravništva 1. 10. 2014."
Nato pa še:
"O izbiri in razporeditvi bodo kandidati obveščeni s sklepom ministrstva najkasneje v roku 60 dni od odpiranja vlog. Hkrati bodo obveščeni kandidati, ki ne bodo izbrani."
Kako lahko sklenem pogodbo, če še ne bom obveščena o izbiri in razporeditvi? Kako je lahko ta rok za obveščanje (18. 11. 2014) daljši od roka za sklenitev pogodbe in začetka opravljanja pripravništva (1. 10. 2014)?
Hvala
Tako je.zanimivo. Se pravi obstaja možnost, da začnem s pripravništvom šele novembra?
Deli z nami. Hvala
ne. Jaz mislim, da ni te možnosti. Na dosedanjih razpisih so zadnjih 10 dni v mesecu pošiljali obvestila o rezultatu razpisa.zanimivo. Se pravi obstaja možnost, da začnem s pripravništvom šele novembra?
a so v prvem razpisu vsi dobili pripravništvo? no upam da ga sedaj dobimo vsi
za pomočnico vzgojiteljice ne.Kolikor mi je znano, je še čez leto ostalo nekaj prostih mest za pripravništvo.
Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.