Javni razpis moja prva zaposlitev

Trenutno berete:
Javni razpis moja prva zaposlitev

Prispevki
1
Živijo, sem diplomirana vzgojiteljica predšolskih otrok, trenutno še brez strokovnega izpita. Mogoče kdo ve, kdaj se odprejo prijave na razpis za projekt Moja prva zaposlitev? Sama imam info, da na leto izvedejo 2 razpisa, je to res? Rada bi se prijavila sedaj okoli junija za tisti termin v jeseni. Hvala za pomoč, B.
 
Prispevki
6
Tudi mene zanima ali kdo ve morda, če se moramo v naprej dogovoriti z vrtcem ali se prijavi na razpis preko zavoda, ko bo kateri od vrtcev razpisal projektno delo ali pa se prijavi preko gov.si
 
Prispevki
7
Pri meni je bilo tako, da se prijavi vrtec. Vrtec potem naredi razpis kamore se prijavis in imas moznos da te izberejo. Potem je odvisno od drzave kateri vrtec izbere.
 
Prispevki
16
Vrtec se sam prijavi, potem je razpis na katerega se prijavis in upas da tebe izberejo potem pa upas da drzava izbere vrtec tocno ta vrtec. jaz sem se lani prijavila okrog junija/ julija.. avgusta izvedela da so mene izbrali v oktobru pa izvedela da je tudi vrtec bil izbran..
ce bo letos tudi tako malo prijav, imas veliko moznost da ti uspe
 
Prispevki
25
Področje
  1. Šola za otroke s posebnimi potrebami
Mogoče kakšno nadomeščanje bolniške, sploh krajše. Ponavadi se na take razpise tisti z vsemi pogoji nočejo prijavljat in potem lahko vzamejo tudi nekoga brez strokovca. Malo sreče je potrebno :)
 
Prispevki
6
Na kak način. Meni je rekla, da se morem sama prijavlat na razpise. in oktobra, ko mi poteče status se prijavim na zavod in to je to.
 

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

Zadnji prispevki

Na vrhu