Info Javna dela 2019

Mladi učitelj

Osebje foruma
Administrator
Prispevki
4.969
Naziv
profesor
Sofinanciranje stroškov zaposlitve dolgotrajno brezposelnih v javnih delih na javnem povabilu za izbor programov za leto 2019. Povabilo je odprto od 5. 12. 2018 do porabe sredstev, najdlje do 30. 4. 2019.

Na kratko o povabilu
Javno povabilo smo objavili na naši spletni strani 23. 11. 2018.
Za izvajanje programov javnih del je na voljo 15 milijona EUR. Sredstva se zagotavljajo iz proračuna Republike Slovenije.

V programe bomo vključili predvidoma 2.800 dolgotrajno brezposelnih.
Vsako leto je na javno povabilo prijavljenih več programov javnih del, kot jih lahko financira država. Tudi letos računamo na izvajalce, ki so družbeno odgovorni in bodo dali priložnost brezposelnim, ki jim je treba posvetiti veliko pozornosti ter zagotoviti dodatno pomoč in usposabljanje, da bodo lahko uspešni pri delu.
Na javnem povabilu izbiramo programe na področjih iz Kataloga programov javnih del: 1 – kmetijstvo, 2 – vzgoja in izobraževanje, 3 – okolje in prostor, 4 – kultura, 5 – socialno varstvo in 6 – drugi programi javnih del.

Katalog programov javnih del za leto 2019
Katalog je samostojen dokument, ki določa nazive in vsebine programov javnih del po področjih izvajanja programov, ki so lahko predmet ponudbe, oddane na javno povabilo. Vse dopolnitve ali spremembe Kataloga bodo sproti objavljene in bodo pričele veljati z dnem objave na spletni strani.
Katalog programov javnih del za leto 2019 (objavljen: 23. 11. 2018)

Pogoji za prijavo in oddaja ponudb
Ponudbe lahko predložite od 5. 12. 2018 od 8:00 do porabe razpoložljivih sredstev, vendar najdlje do 30. 4. 2019 do 13:00.
Ponudbe, ki bodo prejete pred dnevom odprtja javnega povabila ali na dan odprtja, vendar pred objavljeno uro odprtja javnega povabila, bodo zavržene.
Ponudba mora biti oddana osebno ali po pošti izključno na naslov območne službe Zavoda, kjer se bo program izvajal.
Pogoje za kandidiranje si lahko preberete v 4. poglavju javnega povabila.

Več preberite na strani ZRSZ
 

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Na vrhu