Izpit po počitnicah

Trenutno berete:
Izpit po počitnicah

Prispevki
3
Zavod
OŠ Janka Modra
Pozdravljeni, izpit imam 6. 5. ob 16.30. Komisija pa: Smolej Mazovec, Hladin, Stopar. Učim v OŠ in sem prof. slovenščine. Kakšne so vaše izkušnje z omenjeno komisijo? Tele prvomajske bodo kar delavne:). Hvala vam za odgovore, lp

Prispevki
3
Zavod
OŠ Janka Modra
Odg: izpit po počitnicah

Poznaš komisijo? Kakšna je in kakšna vprašanja zastavlja? Ja, mene kr malo skrbi, ampak sej bo. Sva na vezi, lp,

Prispevki
3
Zavod
OŠ Janka Modra
Odg: izpit po počitnicah

Vse ok, šlo. Ne, mene so vprašali samo zvrsti slo. jezika in foneme. To je to, lp in srečno!

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

Pozdravljeni, Določili so mi komisijo v sestavi: - izpraševalka za predpise: Beba Adamič Tomič...
Odgovori
0
Ogledi
501
1. Ustava (izpraševlka dr. Andreja Kurent): - veje oblasi (katere, sestava, naoge) - domnevna...
Odgovori
0
Ogledi
688
Pozdrav, zanima me, ce kdo ve kaj vse se steje pod 80 ur, ki jih lahko pridobiš z organizirano...
Odgovori
0
Ogledi
345
Zanima me ali je dovolj, da za prijavo na strokovni izpit pošljem samo potrdilo ravnatelja, da...
Odgovori
0
Ogledi
434
Pozdravljeni, Sem študentka drugega letnika magistrskega programa Pedagogike v Mariboru. Zanima...
Odgovori
0
Ogledi
548
Pozdravljeni, za prijavo na strokovni izpit moram v obrazec vnesti informacije o svoji...
Odgovori
2
Ogledi
754

Zadnji prispevki

Na vrhu