Info Izmenjava zapiskov

Trenutno berete:
Info Izmenjava zapiskov

Mladi učitelj

Osebje foruma
Administrator
Prispevki
5.339
Spoštovani uporabniki foruma!

Forum v osnovi ni namenjen izmenjavi zapiskov preko e-pošte ali zasebnih forumskih sporočil, ampak raje vidimo, da se zapiski delijo oz. naložijo med gradiva na forumu. Iz tega razloga so objave, ki vsebujejo osebne elektronske naslove moderirane.

Tukaj odpiramo novo temo, kjer se z odgovorom nanjo lahko napišejo prošnje za zapiske, saj se kljub temu pojavlja večje število novih tem s prošnjami po izmenjavi zapiskov.


Prošnjo po izmenjavi lahko napišete, vendar:
  • e-poštnega naslova ne smete objaviti javno, sicer izbrišemo celotni prispevek (ponudite stik preko zasebnega forumskega sporočila. Tam lahko objavite e-poštni naslov v tej obliki: [email protected] gmail .com - presledek naj bo predvsem za znakom @, sicer vam sistem objave ne bo dovolil)
  • ne smejo se nuditi prodaje zapiskov


Vse objave, ki bodo s podobno vsebino odprte izven te teme, bodo izbrisane, saj ne želimo, da forum preplavijo prispevki, ki ne dodajajo večje vsebinske vrednosti.

Hvala za razumevanje.
 
Prispevki
2
Pozdravljeni,

počasi se bom začela pripravljat na strokovni izpit za vzgojiteljico. Če ima kdo z opravljenim strokovnim izpitom zapiske in bi jih delil bi bila zelo vesela.

Hvala že v naprej :)
 
Prispevki
14
Pozdravljeni,


tudi sama se pripravljam za strokovnega, zato tudi sama prosim, če ima katera zapiske, vprašanja, itd.
Hvala 💖 🤗
 
Prispevki
8
Mene pa zanima kaj točno se je potrebno zdaj naučiti za strokovni izpit? Ogromno je gradiv, ful popredalčkano in nepregledno na teh forumih... za OŠ bi rabil točno gradivo, da se ne učim po nepotrebnem nekaj, kar sploh ne rabim :)

A mi lahko kdo pomaga?
 
Prispevki
2
Tudi jaz bi lepo prosila za zapiske (gradivo, morebitna vprašanja ipd.) za strokovni izpit za osnovno šolo. Hvala hvala hvala. :)
Janja
 
Prispevki
1
Zdravo, tudi jaz se pripravljam na strokovni izpit. Če ima kdo vse skupaj zbrano na enem mestu, bi prosila za delitev. Srečno vsem :)
 
Prispevki
3
Pozdravljeni, če ima kdo gradivo za strokovni izpit v elektronski obliki, bi mu bila zelo hvaležna, če bi lahko posredoval. Pošljem svoj mail v zasebno sporočilo. Najlepša hvala!
 
Prispevki
1
Dober dan! Tudi jaz se pripravljam na strokovni izpit (OŠ) in lepo prosim, če ima kdo zbrane zapiske, da me kontaktira. Hvala hvala ❤️❤️
 
Prispevki
9
Zdravo, če ima kdo gradivo za slovenščino za strokovni izpit v elektronski obliki, bi mu bila zelo hvaležna, če bi lahko posredoval. Najlepša hvala že vnaprej!
 
Prispevki
7
Pozdrav, tudi mene zanima, če bi mi bil kdo pripravljen posredovati gradivo za strokovni izpit (zakonodaja in slovenščina). Hvala že v naprej in lep pozdrav
 
Prispevki
6
Pozdravljeni, pripravljam se na strokovni izpit za pomočnico vzgojiteljice. V kolikor bi kdo bil pripravljen delit/prodat zapiske, se priporočam.
Hvala že v naprej. :)
 
Prispevki
1
Pozdravljeni,
pripravljam se na strokovni izpit (OŠ). Ker se na forumu ne znajdem najbolje bi lepo prosila, če mi lahko kdo posreduje aktualne zapiske. Hvala in lep pozdrav 🙂
 
Prispevki
7
Pozdravljeni, tudi jaz se pridružujem. In sicer za pomočnico vzgojiteljice.
Hvala in lep pozdrav :)
 
Prispevki
11
Tudi jaz prosim ali je kdo pripravljen deliti gradivo za PREDPISE ZA PODROČJE VRTEC. Zavedam se, da forum ni namenjen izmenjavi zapiskov preko e-pošte ali zasebnih forumskih sporočil, vendar res ne najdem nobenega res kvalitetnega gradiva na forumu. Še posebej bi bila hvaležna za pomoč, saj bom izpit opravljala drugič (za pomočnico vzgojiteljice). Zapiski, ki jih imam, so žal nepopolni. :(
 

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

Uporabnik Kvrh je objavil novo gradivo: 1. in 2. del zapiskov za strokovni izpit VIZ po...
Odgovori
12
Ogledi
1.828

Zadnji prispevki

Na vrhu