Izkušnje pripravnikov na osnovni šoli

Trenutno berete:
Izkušnje pripravnikov na osnovni šoli

Prispevki
268
Področje
  1. Osnovna šola
Jaz sem imela z ravnateljico in mentorico po vsakem nastopu sestanek, kaj je dobro, kaj moram spremeniti. Zdaj na koncu je bilo že vse ok. Smo potem še kaj drugega obdelale.
 
Prispevki
238
Področje
  1. Gimnazija
Super. Pa že imate kakšne povratne informacije - bi vas vzeli, vas potrebujejo po končanem pripravništvu? :) Se pogovarjate kaj o tem z mentorji/ravnatelji ali raje ne načenjate te teme (vsaj zaenkrat)? :D
 
Prispevki
268
Področje
  1. Osnovna šola
Pri meni ne bo nič :( Mi je že okoli novega leta povedala, ko tudi tiste, ki je nadomeščala bolniško po meni, ni dovolilo ministrstvo zaposliti.
 
Prispevki
238
Področje
  1. Gimnazija
Tega se tudi jaz bojim. Čeprav mi ni jasno - na eni strani ministrstvo ne dovoli novih zaposlitev, na drugi strani pa na strani ZRSZ vsak dan vidim kakšno prosto delovno mesto.

Upam, da si lahko obetaš vsaj kakšno dobro priporočilo, če že na tej šoli ne bo nič ;)
 
Prispevki
268
Področje
  1. Osnovna šola
Ubistvu ne gledam več samo v šolstvu. Gledam tudi druge možnosti, tako da ne bi smel biti problem. Že zdaj delam čisto preveč :)
 
Prispevki
16
Področje
  1. Osnovna šola
  2. Gimnazija
Situacija pri meni: tisti del pouka, ki ga imam pri svojem predmetu, super, odlična mentorica z dolgoletnimi izkušnjami, tako da se res lahko samo pohvalim. Tisti del, zaradi česar nisem na šoli (OPB), khm, ja, se da, nisem pa navdušena. Nikoli se nisem želela ukvarjati z majhnimi otroki, starejši mi nekako bolj "ležijo" :)
 
Prispevki
37
Naziv
uni. dipl. prof. biologije in proizvodno-tehnične vzgoje
Zavod
OŠ Petrovče - POŠ Trje
Področje
  1. Osnovna šola
Moji spomini na pripravništvo se še vedno sveži in prijetni. Je pa res, da sem delala VSE, in včasih tudi dlje, kot je navedeno po pogodbi. Opravljala sem volontersko pripravništvo, ki je popolnoma brezplačno. Šola mi je kljub vsemu krila stroške prevoza (čeprav jim ne bi bilo treba). Po pripravništu so me sprejeli za opravljanje javnih del, od tu pa sem pričela z delom v jutranjem varstvu in podaljšanem bivanju. V času pripravništva se res splača biti priden, čeprav se včasih porodi občutek, da te "izkoristijo". Vsak nasmešek in sprejetje naloge, ki ti jo dodelijo sprejmi v dobro in izkušnjo več, ki ti prišla prav.

In, ja .. Po opravljenih nastopih se je v prisotnosti mentorice in ravnateljice opravila analiza učne ure, kjer je povedala svoje mnenje in podala oceno.

Želim ti, vam, veliko uspehov, saj je preboj v šolstvo čedalje teži.
 

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Zadnji prispevki

Na vrhu