izjemno napredovanje v naziv svetovalec

Prispevki
121
Področje
Osnovna šola
Po moje je to edina pot - mednarodne konference. Pet konferenc po 4 točke in je to to.
Ampak jaz imam tu vseeno pomislek, ker je od ravnatelja odvisno, če se s takim napredovanjem strinja. Tista "nadpovprečna uspešnost" mi je sporna. Kaj ti misliš, Dana? Si z ravnateljem govorila o tem?
 
Prispevki
1
Pozdravljeni.
Zanima me naslednje - ali decembrski dogovor sindikatov z vlado za dvig plač v javnem sektorju - konkretno učitelji en plačni razred s 1.1.2019 in en plačni razred s 1.11.2019 vplivajo na dodelitev števila plačnih razredov v primeru napredovanja v naziv? Konkretno: s 1.12.2018 sem napredovala iz 36PR v 38PR na podlagi napredovanj v plačne razrede. S 1.1.2019 smo vsi pridobili en plačni razred, tako da sem sedaj v 39PR. V preteklem tednu sem dobila odločbo za izredno napredovanje iz naziva mentor v naziv svetnik. Po tabeli ZSPJS je izhodiščni razred za naziv učitelj/svetnik 38PR (ali se ta razred zdaj avtomatsko dvigne ali je tabela samo že "stara")? Ker je v tabeli tudi zabeleženo, da je najvišji možni PR 43...vendar pa vsi vemo, da bomo vsi v tem letu napredovali še za 1PR - ali si lahko konkretno z nazivom svetnik po tej razlagi v 45PR (s 1.11.2019)? Ker v nasprotnem primeru s tem dogovorom (sindikati/vlada) ne pridobim nobenega PR. Ali se motim?
Pozdravljena,
ste slučajno že dobili odgovor? Jaz imam podoben primer. Sem mentor v 38 Oz.s 1.11. 39 razred. Razred razrednika se ne šteje zraven. K temu se nato prištejejo 3-je plačni razredi, torej naziv svetovalec in 42 razred, ker lahko napreduješ zgolj za 3. V okviru naziva svetovalec lahko nato napreduješ se za 5 plačnih razredov - ocene delovne uspešnosti. Tako je meni pojasnila ravnateljica.
 

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Zadnji prispevki

Na vrhu