Hvala za ta forum!

Trenutno berete:
Hvala za ta forum!

Zahvala tudi z moje strani za vse, ki objavljate na forumu, saj brez gradiv in informacij tukaj ne bi šlo.
Srečno tudi ostalim. Učite se in zaupajte vase :)
 

Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.

Tudi jaz se zahvaljujem vsem, ki objavljate na forumu. Kljub veliki količini ostalega gradiva sem se posluževala informacij s foruma. Veliko sreče tudi ostalim. Učite se in naj vam bo tudi sreča pri dodelitvi komisije mila, saj meni je - poleg lastnega vloženega dela - bila. :D
 
Ta forum je res zakooon!! Vse informacije, gradiva, mnenja o izpraševalcih in še in še..... Brez tebe, Mladi učitelj.si tudi meni ne bi uspelo. Hvala, da si(y).
 
Pozdravljeni,
tudi jaz sem opravila strokovni izpit :D moj nasvet: ne se sekirat, če bi jaz vedela, da ni tak bav bav opravljanje strokovnega izpita, potem bi se manj sekirala, a tudi trema mora biti prisotna brez nje pač ne gre ;) Drugače pa vam dam en nasvet, bodite sproščeni, pred izpitom spijte eno kavo in se s prijateljem, ki te spremlja ali brez njega sprostite. Na izpitu pa pokažite komisiji, da ste sproščeni in da znate stvari (stvari oz. snov ki je potrebna za znanje, pa se dodobra naučite). Zelo jim ugaja, da jim nameniš nasmeh in ne pokažeš svoje živčnosti, pa čeprav se treseš od strahu. Zahvaljujem pa se seveda forumu MLADI UČITELJ za vso pomoč pri učenju :D SUPER SI ;) Lp
 
Včeraj uspešno opravila strokovni izpit:D:D:D

Kot so napisali že predhodniki, je količina snovi, ki jo je potrebno preštudirati res velika. Učila sem se dosti, kljub temu sem imela dan pred izpitom občutek, da ne znam prav nič. Prav grozen občutek. Baje je to normalno, ampak bilo me je že prav pošteno strah. Na izpitu pa je potem vse teklo kot namazano. Imela sem veliko tremo, verjetno največjo pri vseh izpitih do sedaj, priznam. Vendar (verjetno) tudi komisija ve, da imamo vsi kandidati tremo, enim se to vidi bolj, drugim malo manj. in to dejstvo (tak občutek sem dobila) upoštevajo. Kakorkoli, znala sem odgovoriti na vsa vprašanja in bila vesela, ko sem dobila potrdilo o opravljenem izpitu. Pa komisija je bila tudi super. Ko so videli, da znam, so kar hitro postavili nova vprašanja.

HVALA, zares iz srca, forumu MLADI UČITELJ za vse informacije, zbrana vprašanja in kvalitetno gradivo, pomagale so tudi spodbude tistih, ki so bili uspešni.

Vsem, ki se učite pa pošiljam veliko pozitivne energije: USPELO VAM BO:) Pred komisijo pa sproščeno, nasmejano in pokončno.

Vse sprintano gradivo za področje OŠ (ustava, zakonodaja, slovenščina) pošljem po pošti prvemu, ki mi pošlje svoj naslov na [email protected]. Poštnino častim, ker sem izpit naredila:D

Srečno in hvala forumu še enkrat;)
 
Tudi z moje strani ogromen hvala za to stran! Res je lepo vedetei, da nisi sam v tej "strokovni evforiji" :) Priznam, da sem bila čisto na dnu, ko sem se vozila na ministrstvo na zaslišanje, ampak resnično ni tako hudo - je pa treba znat. Vsi, ki ga še morate opraviti, resnično polagam - poglejte si vprašanja pod imeni izpraševalcev, se ponavljajo. Vendar pazite - komisija se lahko zadnji moment zamenja, zato je prav, da imate celotno snov predelano, vsaj toliko, da veste zakaj se gre.
Na tej strani najdete vseee!!!! Mladi učitelj, iskrena hvala - brez tebe bi bilo težje, zelo težje!
 
Pozdravljeni, tudi meni je uspelo narediti izpit po 3 tednih dokaj intenzivnega učenja. Ni druge, znati je treba. Komisija je bila kar resna in stroga, ampak so pomagale s podvprašanji. Sicer pa ni bilo tem in vprašanj, ki jih ni v teh zapiskih na forumu. Učila sem se samo iz zapiskov in malo po internetu pogledala. Pri meni se je ena od komisije zamenjala, ampak vprašanja so bila čisto standardna (sestava državnega zbora, kdo vse lahko predlaga nov zakon ipd). Hvala Mlademu učitelju za to internetno stran!
 
Forum Mladi učitelj je TOP! :D
Hvala vsem, ki ste objavili svoja vprašanja s strokovnega izpita in tudi hvala tistim, ki ste naredili kakršnekoli zapiske in jih delili z vsemi nami :)
Kandidatom, ki pa se prijavljajo na strokovni izpit, pa bi rada povedala naj si dobro pogledajo vprašanja, ki jih njihovi izpraševalci sprašujejo. Sprašujejo stvari, ki jih običajno sprašujejo in ne kar nekaj drugega, sprašujejo osnove in ne vrtajo v podrobnosti - vsaj moja izkušnja je bila takšna.
Srečno vsem! :)
 
V četrtek, 4. 6., sem opravilaaaa strokovni izpit (y):D:LOL::). Presrečna sem :):)!!
Res se da vso literaturo najt tukaj, vendar priporočam, da greste vseeno podrobno čez katalog in pregledate več zapiskov ter si malo "pokombinirate" stvari, saj posamezna gradiva ne zajemajo vsega. Drugače pa super forum, res se da vse najt tu :):).
 
Tudi jaz lahko pristavim svojo skalo (ne samo kamen), ki se je odvalila po opravljenem izpitu. Mora biti že cela gora teh skal tu nekje ;)

Forum hvala, vsi, ki ste objavljali vprašanja, gradiva in podobno - hvala! Imam občutek, kot bi še enkrat diplomirala :ROFLMAO:
 
Hvala! Najprej "Mlademu ucitelju" za postavitev in vzdrzevanje strani tega forum a, ki pride prav cisto vsakemu "sotrpinu". Potem pa tudi vsem, ki objavljate prispevke z vprasanji, odgovori in vzpodbudnimi besedami.
Vceraj sem tudi sama uspesno opravila strokovni izpit in obcutek je fenomenalen.
 
Yyyyyeeessss uspelo je! Hvala mlademu učitelju. Brez vas mi ne bi uspelo!
 
In se srečnikom pridružujem še jaz!!!

Včeraj sem opravila izpit in presrečna sem!!! Komisija je bila krasna ...
MLADI UČITELJ,
HVALA, KER OBSTAJAŠ IN TAKO POMAGAŠ MNOGIM IZGUBLJENIM, KI NE VEMO KAKO IN KJE ZAČETI! HVALA VSEM, KI PRISPEVATE!
:);)(y)
Vsem želim vse lepo in lepe počitnice!!! :love::love::love::love::love::love::love::love::love:

Maella
 
Opravljeno! :)

Brez Mladega učitelja ne bi šlo!
Hvala vsem, ki objavljate zapiske, izpitna vprašanja in nasvete!

Komisija gre pri nekaterih vprašanjih zelo v detajle, pri drugih stvareh pa je dovolj, da jih samo našteješ.
 
Izpit opravljen v prvo po 10ih minutah! Komisija nazahtevna in prijazna. Hvala forumu in vsem sodelujočim za pomoč pri učenju in pripravah. Svoje odgovore sem objavil.
 

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

  • Članek
Zaporedje letošnjih forumov EPUO dopolnjujejo s srečanjem, na katerem bo beseda tekla o...
Odgovori
0
Ogledi
142
  • Članek
Minister za visoko šolstvo, znanost in inovacije dr. Igor Papič se je na Japonskem udeležil 20...
Odgovori
0
Ogledi
226
  • Članek
Državljanstvo ima mnogo obrazov. Zrcali se na več ravneh, udejanja se na najrazličnejše načine...
Odgovori
0
Ogledi
305

Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.

Pregled po e-pošti: Naročite se!

Zadnji prispevki

Nazaj
Na vrhu