Hvala za ta forum!

Trenutno berete:
Hvala za ta forum!

Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.

Tudi jat opravila strokovni izpit. Sem zelo vesela. Hvala za forum, res sem si veliko pomagala. Vse informacije in gradivo dobiš tukaj. Le tako naprej. Vsem, ki boste delali strokovni izpit pa polagam na srce, ni tako hudo, le učit se je treba
 
juhu!!! pa je za menoj! :)
med prejetim obvestilom in datumom izpita je bilo 18 dni, kar se mi je zdelo precej kratko obdobje.
Gradivo sem nasla vecinoma vse tukaj in zdelo se mi je super, da sem se v prakticno eni uri zalozila z vsem potrebnim. Pa malo dodatno sem na hitro preletela pravilnike in malo poguglala stvari, ki mi niso bile jasne.
Zelo so mi pomagala tudi vprasanja, s pomočjo katerih sem ponavljala in utrjevala in videla, katere vsebine so pomembne in katere manj pomembne in pogoste.
Zdaj ko je za menoj, se mi ne zdi tak bav-bav :p
 
Hvala vsem, ki ste pripomogli, da sem s pomočjo foruma opravila strokovni izpit. Vsem, ki ste objavili vprašanja, posredovali literaturo in zapiske. Pripravljala sem se izključno s pomočjo Mladega učitelja. Vsem, ki vas strokovni še čaka pa veliko vztrajnosti pri učenju in kar pogumno, zgleda skoraj nemogoče, a se da...hvala še enkrat. Sploh pa, ko si enkrat pred komisijo, sploh ni več tako hudo....
Tanja
 
Včeraj, 29. 5. 2014, sem tudi jaz položil "strokovca". En mesec učenja (2 urci med tednom, 4 urce med vikendi na dan) in stresa je za mano. Sam zagovor ni bil preveč stresen (ker sem zaupal v svoje znanje). Brez tega foruma bi bilo veliko težje! Hvala vsem sodelujočim.
Svetujem vsem, k se še pripravljate na zagovor, da se učite "po pameti", izluščite tiste bistvene, logične in res pomembne in uporabne zadeve iz vse snovi. V tem primeru se vam bo kot meni, strokovni izpit zdel koristna zadeva, ki sploh ni tak bav-bav, kakršen sloves se ga drži.
 
Danes sem opravila izpit pri komisiji Mavri, Šepec in Šurca Gerdina. Komisija je bila res prijazna in zelo človeška! Nisem se udeležila nobenega izobraževanja, učila sem se sama. Brez foruma mi zagotovo ne bi uspelo!! Popolnoma vse gradivo sem našla na forumu. Gradivo je res kvalitetno in vsebuje bistvo, ki ga moraš znati. Učila sem se zadnjih 14 dni res intenzivno, prej sem pa bolj kot ne brala in preletavala gradivo. Učite se po starih vprašanjih od izpraševalcev :)
Ogromnooo sreče in volje do učenja vam želim. Samo ne obupati, važno je poznati bistvo vsega skupaj :)
 
Tudi jaz se zahvaljujem za ta forum, brez njega bi bilo veliko težje. Vsem želim predvsem voljo do učenja, vzemite si raje malo več časa in v miru vse predelajte, pa bo šlo :)
 
Tudi jaz sem včeraj uspešno opravila strokovni izpit pri komisiji Rosa, Epih, Mešič. Zahvaljujem se forumu Mladi učitelj in adimintsratorju, ki se res potrudi odgovorit na vsa vprašanja in podat nove informacije. Vso srečo vse ostalim :)
 
Nazadnje urejeno:
Tudi jaz se zahvaljujem temu forumu in vsem, ki ga ustvarjate in tistim, ki aktivno sodelujete. Res da je strokovni izpit za mano, vendar se bom potrudila, da bom še vedno v stiku, saj je to moja poklicna deformacija.

Za vse tiste, ki vas to še čaka: učite se in zaupajte v svoje znanje. Tako vas lahko na izpitu izda samo trema, kar je tudi mene pri zakonodaji in sem doživela "black out", ampak je šlo skozi. Pred komisijo bodite to kar ste in uspeh je zagotovljen.
 
Hvala za ta forum. Danes sem opravil ta strokovni izpit (Geč, Novak Kolenko, Dernovšek), ki res ni ne vem kakšen bav bav. Verjemite, da bo šlo. Literaturo sem črpal iz gradiv tega foruma. Pa res veliko uspeha vsem.
 
zrihtano!
hvala za zapiske in predvsem za vprašanja (učite se predvsem iz teh)
ne vem, kako mi je ratalo
a brez tega forum definitivno mi ne bi :)
 
Hvala vsem tudi z moje strani. Imela sem krasno komisijo ( Krašovec, Rosa, Šurca Gerdina). Zelo sem si pomagala z vprašanji z vašega foruma.

SUPER STE!!!!
 
Pridružujem se vsem pri zahvali za forum. Resnično mi je zelo pomagal, da sem se dobro pripravila na izpit. Hvala vsem, ki objavljate.
 
Včeraj sem tudi jaz uspešno opravila izpit. Hvala forumu in vsem, ki ga pridno dopolnjujete!!
Brez njega bi sama veliko težje naredila.

Še enkrat hvala!! :D
 
Danes sem opravila izpit pri komisiji POŽLEP, BELE, PEZDIRC. Izpraševalke so prijazne in pomagajo s podvprašanji, če se ti zgodi, da se česa ne spomniš. Izpit je obsežen, ampak s pomočjo vprašanj na tem forumu je veliko lažje, saj se lahko osredotočiš na posamezne snovi.

Hvala vsem. Vsem to pride prav!
Je res, da si pred izpitom živčen, se ti zdi, da si vse pozabil in da nič več ne znaš. Ampak ko sediš pred komisijo, si se prisiljen spomniti. Na koncu pa ugotoviš, da ni bilo tako težko (seveda, če predelaš snov). Je res veliko snovi, ampak nikoli ne veš, kakšno vprašanje boš dobil. Tudi se ne zanašati SAMO na vprašanja po izpraševalcih. Danes se je v eni izmed sejnih sob menjala komisija.

Hvala še enkrat.

Zdaj pa zaslužene počitnice.
(y)
 
Tudi jaz se vsem zahvaljujem za vse skripte in vprašanja, ki ste jih posredovali. Zelo so mi pomagali pri opravljanju strokovnega izpita. Hvala vsem vam, ki stojite za to spletno stranjo, vredni ste javne pohvale.

Lep pozdrav
 
Tudi jaz sem opravila strokovni izpit. HVALA, HVALA in še enkrat HVALA za ta forum in vsem, ki tako nesebično pomagate, saj bi verjetno brez te pomoči, bila čisto izgubljena.
 
Tudi sama sem včeraj opravila strokovni izpit. Sicer je prišlo do spremembe komisije, pa nič zato, je bilo kar v redu. Komisija (Kresal Sterniša, Tratnik in Groznik) je bila kar ok, razen gospoda za Ustavo, ta je kar naprej vrtal, ampak se nisem dala. Hvala za vso pomoč, za vse koristne informacije in seveda za gradiva. Hvala za vsa vprašanja, svoja bom prav tako sedaj objavila.
Občutek, ko greš tam ven s papirjem v roki je res nekaj posebnega, zato ga iz srca res vsem privoščim. Ne se dat, pokažite, da znate in zmorete!
 

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

  • Članek
Zaporedje letošnjih forumov EPUO dopolnjujejo s srečanjem, na katerem bo beseda tekla o...
Odgovori
0
Ogledi
146
  • Članek
Minister za visoko šolstvo, znanost in inovacije dr. Igor Papič se je na Japonskem udeležil 20...
Odgovori
0
Ogledi
226
  • Članek
Državljanstvo ima mnogo obrazov. Zrcali se na več ravneh, udejanja se na najrazličnejše načine...
Odgovori
0
Ogledi
308

Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.

Pregled po e-pošti: Naročite se!

Zadnji prispevki

Nazaj
Na vrhu