Hvala za ta forum!

Trenutno berete:
Hvala za ta forum!

Prispevki
12
Zavod
VRTEC
Tudi jat opravila strokovni izpit. Sem zelo vesela. Hvala za forum, res sem si veliko pomagala. Vse informacije in gradivo dobiš tukaj. Le tako naprej. Vsem, ki boste delali strokovni izpit pa polagam na srce, ni tako hudo, le učit se je treba
 
Prispevki
9
Področje
 1. Osnovna šola
juhu!!! pa je za menoj! :)
med prejetim obvestilom in datumom izpita je bilo 18 dni, kar se mi je zdelo precej kratko obdobje.
Gradivo sem nasla vecinoma vse tukaj in zdelo se mi je super, da sem se v prakticno eni uri zalozila z vsem potrebnim. Pa malo dodatno sem na hitro preletela pravilnike in malo poguglala stvari, ki mi niso bile jasne.
Zelo so mi pomagala tudi vprasanja, s pomočjo katerih sem ponavljala in utrjevala in videla, katere vsebine so pomembne in katere manj pomembne in pogoste.
Zdaj ko je za menoj, se mi ne zdi tak bav-bav :p
 
Prispevki
9
Hvala vsem, ki ste pripomogli, da sem s pomočjo foruma opravila strokovni izpit. Vsem, ki ste objavili vprašanja, posredovali literaturo in zapiske. Pripravljala sem se izključno s pomočjo Mladega učitelja. Vsem, ki vas strokovni še čaka pa veliko vztrajnosti pri učenju in kar pogumno, zgleda skoraj nemogoče, a se da...hvala še enkrat. Sploh pa, ko si enkrat pred komisijo, sploh ni več tako hudo....
Tanja
 
Prispevki
11
Naziv
profesor glasbe
Zavod
oš preserje
Področje
 1. Osnovna šola
Včeraj, 29. 5. 2014, sem tudi jaz položil "strokovca". En mesec učenja (2 urci med tednom, 4 urce med vikendi na dan) in stresa je za mano. Sam zagovor ni bil preveč stresen (ker sem zaupal v svoje znanje). Brez tega foruma bi bilo veliko težje! Hvala vsem sodelujočim.
Svetujem vsem, k se še pripravljate na zagovor, da se učite "po pameti", izluščite tiste bistvene, logične in res pomembne in uporabne zadeve iz vse snovi. V tem primeru se vam bo kot meni, strokovni izpit zdel koristna zadeva, ki sploh ni tak bav-bav, kakršen sloves se ga drži.
 
Prispevki
1
Področje
 1. Osnovna šola
Danes sem opravila izpit pri komisiji Mavri, Šepec in Šurca Gerdina. Komisija je bila res prijazna in zelo človeška! Nisem se udeležila nobenega izobraževanja, učila sem se sama. Brez foruma mi zagotovo ne bi uspelo!! Popolnoma vse gradivo sem našla na forumu. Gradivo je res kvalitetno in vsebuje bistvo, ki ga moraš znati. Učila sem se zadnjih 14 dni res intenzivno, prej sem pa bolj kot ne brala in preletavala gradivo. Učite se po starih vprašanjih od izpraševalcev :)
Ogromnooo sreče in volje do učenja vam želim. Samo ne obupati, važno je poznati bistvo vsega skupaj :)
 
Prispevki
95
Področje
 1. Osnovna šola
Tudi jaz se zahvaljujem za ta forum, brez njega bi bilo veliko težje. Vsem želim predvsem voljo do učenja, vzemite si raje malo več časa in v miru vse predelajte, pa bo šlo :)
 
Prispevki
74
Tudi jaz sem včeraj uspešno opravila strokovni izpit pri komisiji Rosa, Epih, Mešič. Zahvaljujem se forumu Mladi učitelj in adimintsratorju, ki se res potrudi odgovorit na vsa vprašanja in podat nove informacije. Vso srečo vse ostalim :)
 
Prispevki
268
Področje
 1. Osnovna šola
Nazadnje urejeno:
Tudi jaz se zahvaljujem temu forumu in vsem, ki ga ustvarjate in tistim, ki aktivno sodelujete. Res da je strokovni izpit za mano, vendar se bom potrudila, da bom še vedno v stiku, saj je to moja poklicna deformacija.

Za vse tiste, ki vas to še čaka: učite se in zaupajte v svoje znanje. Tako vas lahko na izpitu izda samo trema, kar je tudi mene pri zakonodaji in sem doživela "black out", ampak je šlo skozi. Pred komisijo bodite to kar ste in uspeh je zagotovljen.
 
Prispevki
5
Naziv
prof.
Zavod
Področje
 1. Osnovna šola
Hvala za ta forum. Danes sem opravil ta strokovni izpit (Geč, Novak Kolenko, Dernovšek), ki res ni ne vem kakšen bav bav. Verjemite, da bo šlo. Literaturo sem črpal iz gradiv tega foruma. Pa res veliko uspeha vsem.
 

tou

Prispevki
7
Naziv
profesor šp. vzgoje
Področje
 1. Gimnazija
zrihtano!
hvala za zapiske in predvsem za vprašanja (učite se predvsem iz teh)
ne vem, kako mi je ratalo
a brez tega forum definitivno mi ne bi :)
 
Prispevki
1
Naziv
Vzgojiteljica predšolskih otrok
Zavod
OŠ Polzela
Področje
 1. Vrtec
Hvala vsem tudi z moje strani. Imela sem krasno komisijo ( Krašovec, Rosa, Šurca Gerdina). Zelo sem si pomagala z vprašanji z vašega foruma.

SUPER STE!!!!
 
Prispevki
6
Pridružujem se vsem pri zahvali za forum. Resnično mi je zelo pomagal, da sem se dobro pripravila na izpit. Hvala vsem, ki objavljate.
 
Prispevki
11
Naziv
profesorica matematike in fizike
Področje
 1. Osnovna šola
Včeraj sem tudi jaz uspešno opravila izpit. Hvala forumu in vsem, ki ga pridno dopolnjujete!!
Brez njega bi sama veliko težje naredila.

Še enkrat hvala!! :D
 
Prispevki
7
Naziv
Prof. anglešine in slovenščine
Področje
 1. Osnovna šola
 2. Poklicne in strokovne šole
 3. Gimnazija
Danes sem opravila izpit pri komisiji POŽLEP, BELE, PEZDIRC. Izpraševalke so prijazne in pomagajo s podvprašanji, če se ti zgodi, da se česa ne spomniš. Izpit je obsežen, ampak s pomočjo vprašanj na tem forumu je veliko lažje, saj se lahko osredotočiš na posamezne snovi.

Hvala vsem. Vsem to pride prav!
Je res, da si pred izpitom živčen, se ti zdi, da si vse pozabil in da nič več ne znaš. Ampak ko sediš pred komisijo, si se prisiljen spomniti. Na koncu pa ugotoviš, da ni bilo tako težko (seveda, če predelaš snov). Je res veliko snovi, ampak nikoli ne veš, kakšno vprašanje boš dobil. Tudi se ne zanašati SAMO na vprašanja po izpraševalcih. Danes se je v eni izmed sejnih sob menjala komisija.

Hvala še enkrat.

Zdaj pa zaslužene počitnice.
(y)
 
Prispevki
9
Področje
 1. Osnovna šola
Tudi jaz se vsem zahvaljujem za vse skripte in vprašanja, ki ste jih posredovali. Zelo so mi pomagali pri opravljanju strokovnega izpita. Hvala vsem vam, ki stojite za to spletno stranjo, vredni ste javne pohvale.

Lep pozdrav
 
Prispevki
15
Področje
 1. Osnovna šola
 2. Gimnazija
Tudi jaz sem opravila strokovni izpit. HVALA, HVALA in še enkrat HVALA za ta forum in vsem, ki tako nesebično pomagate, saj bi verjetno brez te pomoči, bila čisto izgubljena.
 
Prispevki
32
Naziv
prof. ped. in soc.
Področje
 1. Osnovna šola
Tudi sama sem včeraj opravila strokovni izpit. Sicer je prišlo do spremembe komisije, pa nič zato, je bilo kar v redu. Komisija (Kresal Sterniša, Tratnik in Groznik) je bila kar ok, razen gospoda za Ustavo, ta je kar naprej vrtal, ampak se nisem dala. Hvala za vso pomoč, za vse koristne informacije in seveda za gradiva. Hvala za vsa vprašanja, svoja bom prav tako sedaj objavila.
Občutek, ko greš tam ven s papirjem v roki je res nekaj posebnega, zato ga iz srca res vsem privoščim. Ne se dat, pokažite, da znate in zmorete!
 

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Zadnji prispevki

Na vrhu