Hvala za ta forum!

Trenutno berete:
Hvala za ta forum!

Prispevki
4
Včeraj sem opravila strokovni izpit. Imela sem krasno komisijo (Lamut, Grmek Zupanc in Marolt). Hvala vsem, ki objavljate na forumu - meni so vprašanja zelo pomagala!!!! Moja - ups - SVOJA sem tudi objavila. Vsem veliko sreče!!!
 
Prispevki
10
Hvala vsem, ki ste na forum prispevali gradiva, povezave, izpiske, vprašanja in nasvete. Meni so pomagali in bili so mi v veliko pomoč, sicer bi bila zelo izgubljena kar se tiče gradiva in strokovnega! Hvala za ta forum!!!! Lp, Talyka
 
Prispevki
5
Rada bi se zahvalila forumu za zapiske, nasvete in vprašanja za strokovni izpit. Brez vas mi ne bi uspelo. HVALA!
 
Prispevki
6
Odg: Hvala za ta forum!

Tudi jaz se najlepše zahvaljujem mlademu učitelju. Meni je bil v veliko pomoč. Tudi jaz sem podala svoja vprašanja. Čestitam vsem ki so uspešno opravili strokovni izpit, ostalim pa želim veliko sreče!
 
Prispevki
10
Odg: Hvala za ta forum!

Še ena, ki je uspešno opravila izpit! :D

Hvala forumu, ki mi je resnično pomagal, še posebej sem hvaležna za vsa vprašanja, ki ste jih posredovali in so mi bila v veliko pomoč pri učenju. Svoja sem tudi že objavila. :)
Tudi vsaka pozitivna beseda, ki sem jo prebrala mi je bila v vzpodbudo, tako da vam tudi jaz povem, da res ni tako hudo! Komisija je bila zelo prijazna in mi pomagala, ko se mi je zataknilo.

Kar pogumno, pa veliko sreče! :)
 

ary

Prispevki
5
Odg: Hvala za ta forum!

Res hvala vsem, ki ste bili tako prijazni in ste delili izkušnje in vprašanja, odgovore.

TUDI MENI JE USPELO!!!!!!! :)

HVALA VSEM IN HVALA MLADEMU UČITELJU!
 
Prispevki
10
Odg: Hvala za ta forum!

Hvala, Mladi učitelj! Včeraj sem opravila strokovni izpit in seveda sem srečna do nebes:) Hvala za vse spodbudne besede, vprašanja in gradiva. Vsem, ki vas še čaka SI, polagam na srce, da si dobro pogledajo vprašanja pri posameznih spraševalcih in uspeh je zagotovljen.

Srečno vsem!
 
Prispevki
42
Odg: Hvala za ta forum!

Tudi jaz sem danes dobila POTRDILO o uspešno opravljenem strokovnem izpitu! Spletna stran je super, mi je bila res v veliko pomoč!

Srečno vsem!
 

ira

Prispevki
6
Odg: Hvala za ta forum!

Opravila strokovca! Neskončno hvaležna za to spletno stran!
Srečno vsem!
 
Prispevki
9
Zavod
SŠFKZ
Odg: Hvala za ta forum!

Ja, res hvala. Brez tega foruma bi bilo zelo težko. Hvala vsem. Tudi jaz sem včeraj opravila strokovca. Držim pesti za vse, ki se pripravljate.
 
Prispevki
7
Zavod
brezposelna
Evo,
tudi meni je uspelo in sem včeraj opravila strokovni izpit :p
Počutim se 100 kg lažja in če ne bi imela ušes, bi mi glava dol padla ker se non stop režim :D

Hvala, hvala, hvala za tale forum - vsem ki prispevate in ki ga urejate. (y) Veliko lažje se je blo učit, ko veš na čem je poudarek in pa mal lažje dihaš ko vidiš da imajo tud sotrpini podobne težave kot ti.

Še enkrat hvala in vsem, ki vas to še čaka, VELIKOOOO uspeha!
 
Prispevki
1
Področje
  1. Gimnazija
Tudi iz moje strani hvala. Ta forum je res zakladnica koristnih informacij, gradiva in forumov. Če se učiš iz vseh teh zapiskov ter si pogledaš najpogostejša vprašanja uspeh res ne more izostati :LOL:... Le tako naprej! Še enkrat HVALA!!!;)
 
Prispevki
4
Naziv
profesor
Zavod
OŠ Davorina Jenka
Področje
  1. Osnovna šola
Hvala vsem tudi z moje strani. Moram povedat, da sem vse našel TUKAJ. Če te strani ne bi bilo, bi vsaj jaz bolj tenko piskal. Svoja vprašanja sem napisal v pomoč drugim. Tudi samo 14 dni učenja je lahko dovolj :), če delaš po pameti. ;)
Predvsem pa veliko sreče pri opravljanju izpita in čim manj treme.
 
Prispevki
11
Na izpitu je seveda potrebno pokazati nekaj znanja vendar so izpraševalci (vsaj moja komisija je bila tako) zelo človeški in če se zmedeš te usmerijo. Bolj te lahko potolče trema kot pa sam dogodek. Tremo lepo doma pustite in srečno. Če vsaj nekaj veš o tem kar te vprašajo lahko opraviš.
 
Prispevki
3
Zavod
Srednja šola za gostinstvo in turizem Maribor
Vesela sem, da obstaja tak forum.
Včeraj sem opravljala strokovni izpit in bi rada povedala, da sem bila presenečena nad komisijo. Izpit sem opravljala drugič in sicer samo slovenščino.
Člani komisije so bili srčni, prijazni, kar redko srečaš in so iskali znanje. Obstaja namreč velika razlika, če nisi jezikoslovec.
Sestava komisije je bila: Okretič Salmič, Praprotnik in Šink.
Z veseljem se bom spominjala tega dne.
 
Prispevki
10
Hvala vsem, ki ste zaslužni za tale forum. Včeraj sem opravljala strokovni izpit in to samo s pomočjo gradiva, ki sem ga našla na tej strani in s tukaj objavljenimi vprašanji po izpraševalcih. Izpit sem opravila brez težav, v prvo, pa še pohvaljena sem bila, češ kako dobro sem se pripravila :) Tako da, če še slučajno kdo dvomi - nikar: gradivo na tem forumu je zelo kvalitetno in zanesljivo. Tisočkrat hvala!
 
Prispevki
5
Naziv
Profesor angleščine
Zavod
ŠGV
Področje
  1. Gimnazija
Tudi sama sam v torek v prvo opravila strokovni izpit pri komisiji Okretič Salmič, Praprotnik in Šink. Se pridružujem mnenju, da je bila komisija res prijazna. Najprej sem prelistala vso gradivo, zadnji teden pa podrobno naslovila vprašanja na forumu pri vsakem od izpraševalcev. Moj zagovor vsekakor ne bi bil uspešen brez tega forumua, saj je snovi res ogromno. Velika večina vprašanj je bila ista. Svetujem, da se učite podrobno, da imate vsaj 7 dni za samo utrjevanje (meni se je na koncu že čisto mešalo in sem imela občutek, da ničesar več ne znam), predvsem so vprašanja pri Praprotnik, vsaj meni, z malce bolj težkih področij EU in iz ustave, ki jo je potrebno predvsem razumet. Hvala tistim, ki urejate forum in skrbite, da je ta korak toliko lažji.
 

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

  • Članek
Na dan stavke zaposlenih v VIZ nas je v Nedeljskem dnevniku pričakalo pisanje novinarke, ki se...
Odgovori
0
Ogledi
224
  • Članek
Na dan stavke učiteljic_ev je Dnevnik ponudil svojevrsten pogled na delo vzgojno-izobraževalnega...
Odgovori
0
Ogledi
173

Zadnji prispevki

Na vrhu