SIO Formativno v video posnetkih

Trenutno berete:
SIO Formativno v video posnetkih

Na OŠ Preserje pri Radomljah se že več kot 13 let ukvarjajo s formativnim spremljanjem. S pomočjo dr. Komljančeve so posamezni učitelji razvijali slovenski kulturi in zgodovini prilagojen način formativnega spremljanja, ki v praksi deluje. Svoja spoznanja ob različnih priložnosti radi podelimo s kolegi na delavnicah in tržnicah znanja.Učitelji sodelujejo tudi v razvojnih timih Zavoda za šolstvo pri uvajanju formativnega spremljanja in pri usposabljanju učiteljev.

Tokrat je Mateja Peršolja za vas pripravila video o tem, kako si predstavlja in izvaja formativno spremljanje https://video.arnes.si/portal/asset.zul?id=k2QlvMlNCN5fdWHOLUgKHujV v razredu ter primer ure, ko z učenci pripravi enega od izdelkov za portfolio, kjer učenci pokažejo, kaj znajo in kako so napredovali (https://video.arnes.si/portal/asset.zul?id=H2HWMZVX44jUqai4QQCX92oF).

Še več primerov dobre prakse, idej, dnevnikov razvoja, vtisov z obiska Škotske, Finske in Švedske ter ponudb za hospitacije in seminarje boste našli na https://sites.google.com/site/formativnospremljanjeznanja/Home ali na http://www.os-preserjeradomlje.si/formativno/.Učenec si sam zapiše učne cilje

Nadaljuj z branjem...
- - -
Vir za forum: Slovensko izobraževlano omrežje (SIO), sio.si
 

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

Spoštovani, sem Jaka Klun, magistrski študent Pedagogike na Filozofski fakulteti UL, in...
Odgovori
0
Ogledi
117
  • Članek
Predogledna sličica: Nadaljuj z branjem... - - - Vir za forum: Safe.si, safe.si Pustite...
Odgovori
0
Ogledi
446

Zadnji prispevki

Na vrhu