DRUGI UČITELJ V 1. RAZREDU

Trenutno berete:
DRUGI UČITELJ V 1. RAZREDU

Prispevki
5
Področje
  1. Vrtec
Pozdravljeni,

zanima me, če je kdo na forumu, ki je delal na tem delovnem mestu (drugi učitelj v 1.razredu) in lahko napiše kaj več kaj zajema?
Sedaj vem, da se lahko tudi prijavi dipl.vzgojitelj za to delovno mesto.

Koliko ur na teden se dela in plača? Kaj pa polovični delovni čas in plača?

Hvala za informacije in lep dan.
 
Prispevki
2
Področje
  1. Šola za otroke s posebnimi potrebami
Pozdravljeni!

V preteklem šolskem letu sem bila zaposlena kot drugi učitelj v 1. razredu izobraževalnega programa z nižjim izobrazbenim standardom in kot učitelj v posebnem programu vzgoje in izobraževanja.

Delo drugega strokovnega delavca v 1. razredu je obsegalo tedensko obvezo 10 ur. Kar se samega dela tiče je bilo (vsaj v mojem primeru) odvisno od dogovora s sodelavko (učiteljico 1. razreda). Tedensko sva se dogovarjali, katera bo izvedla kakšne vsebine in pripravila materiale. Kadar je ena vodila pouk, je druga pomagala posameznim učencem in jih usmerjala. Prisotna sem bila tudi na govorilnih urah in roditeljskih sestankih, kjer sem pisala zapisnike. Takšen način dela je obema ustrezal, verjetno pa je bil malo izven obsega mojih nalog...

Glede plače težko komentiram, ker sem bila drugo polovico časa zaposlena kot učitelj v posebnem programu vzgoje in izobraževanja, tako da sem bila zaposlena za polni delovni čas. Poskusite se dogovoriti, če ˝se najde˝ kje še polovična zaposlitev kot npr.: učitelj v podaljšanem bivanju ali izvajalec izbirnih vsebin, da zapolnite še 12 ur delovne obveze in ste lahko potem zaposleni za polni delovni čas.

LP,
Maja
 

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

Zadnji prispevki

Na vrhu