Dokvalifikacija ali diferencialni izpiti

Trenutno berete:
Dokvalifikacija ali diferencialni izpiti

Prispevki
4
Pozdrav. Zaposlena sam na šoli za otroke s PP v OPB. Delo z otroki s PP me zelo zanima in veseli, zato bi rada ostala na tej šoli in si pridobila dodatnih znanj in kompetenc za pomoč otrokom. Po izobrazbi sem učiteljica RP, še po starem programu. Ali lahko opravljam dokvalifikacijo in potem tudi poučujem v razredu? Kako je z izpiti in obiski predavanj? Kakšen naziv pridobim? Izpite plačujem sama? Druga možnost pa so diferencialni izpiti in vpis magisterskega študija.

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

• Članek
V Zgornji Savinjski dolini se nadaljuje odpravljanje posledic ujme, predvsem čiščenje lokalnih...
Odgovori
0
Ogledi
162
  • Članek
Safe.si povzema članek s spletne strani Mashable, ki je bil objavljen 13. 5. 2023: “Morda se ti...
Odgovori
0
Ogledi
167
Živijo, odhajam iz šole. S 1. septembrom začnem delati drugje. Zanima me, kdaj naj to povem...
Odgovori
1
Ogledi
824
  • Članek
17. in 18. aprila 2023 je v kongresnem centru Thermana Laško potekala že 7. konferenca...
Odgovori
0
Ogledi
157
Pozdravljeni. Na forumu sem zasledila, da sprašujejo tudi ali lahko država vzame kredit in kdo...
Odgovori
1
Ogledi
663
  • Članek
Velikokrat ljudje mislijo, da je disleksija le obračanje črk in številk, vendar je več kot to...
Odgovori
0
Ogledi
304
  • Članek
V sredo, 15. marca 2023, je EducationUSA center izvedel spletni dogodek. Povabil je Larisso...
Odgovori
0
Ogledi
174

Zadnji prispevki

Na vrhu