Dodatno strokovno delo pred diplomiranjem

Prispevki
29
Naziv
profesorica angleščine
Zavod
/
Področje
Osnovna šola
A mogoče kdo ve, če se dodatno strokovno delo pred diplomo upošteva pri zbiranju točk za napredovanje v naziv? Stvar je namreč taka, da sem začela svojo učiteljsko kariero še preden sem diplomirala in takrat sem opravila nekaj dodatnih strokovnih del, ki se vrednotijo s točkami za napredovanje, a ne vem, če se mi to sploh upošteva ali se upošteva samo tisto po diplomiranju.
 
Prispevki
25
Področje
Osnovna šola, Gimnazija
Če sem pravilno razumela Pravilnik o napredovanju zaposlenih v VIZ, se šteje le dodatno strokovno delo, opravljeno v času zaposlitve:

14. člen
Opravljeno dodatno strokovno delo se vrednoti in točkuje v skladu s 17., 20. oziroma 23. členom tega pravilnika, in sicer glede na to, na katerem področju je bil strokovni delavec, ravnatelj oziroma direktor zaposlen v času, ko je dodatno strokovno delo opravil.


Prav tako ni možno presežka točk prenesti na naslednje napredovanje, saj je v pravilniku zapisano, da se začne zbiranje točk za naslednje napredovanje, ko je vložena pisna vloga za prvo.
Morda se oglasi še kdo, ki ima več izkušenj, informacij.
 
Prispevki
29
Naziv
profesorica angleščine
Zavod
/
Področje
Osnovna šola
Ampak če sem prav razumela zgornji zapis, je pogoj torej, da si zaposlen na tem delovnem mestu, ni pa v tem členu govora o tem, da moraš dejansko imet ustrezno izobrazbo. A je to kje drugje v pravilniku zapisano? Ko sem jaz pregledovala ta pravilnik, nisem zasledila tega glede diplome ... Ali pa je to še ena taka stvar, za katero nikjer nič ne piše (kot smo razpravljali že v eni drugi temi, prekinitev napredovalnega obdobja v času, ko nimaš zaposlitve), pa jo vseeno upoštevajo.
 

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Zadnji prispevki

Na vrhu