Eurydice Slovenija Dijaki, študenti in drugi mladi – Študentska arena 2015

Trenutno berete:
Eurydice Slovenija Dijaki, študenti in drugi mladi – Študentska arena 2015

20. oktobra je odprla vrata že 16. Študentska arena, ki bo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani potekala vse do četrtka. S skupno stojnico se bosta na areni predstavila tudi Javni sklad RS za razvoj kadrov in štipendije in Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Mladim bo na prireditvi na voljo več kot 200 dogodkov, med drugim bo potekal Zaposlitveni sejem s predstavitvijo več kot 300 delovnih mest z različnih področij, za mlade obiskovalce bo na voljo okoli 60 brezplačnih izobraževalnih dogodkov na temo zaposlovanja, mreženja, študentskih izmenjav idr., ter 40 dogodkov v okviru kulturnega programa, čas pa bo tudi za zabavo in adrenalinska doživetja.

Na stojnici Javnega sklada RS za razvoj kadrov in štipendije in Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti bodo mladi lahko pridobili informacije o različnih štipendijah, aktualnih razpisih ipd. Predstavljen bo tudi projekt Vesna, ki je namenjen ozaveščanju mladih o problematiki nasilja nad ženskami.

Vstop na Študentsko areno je prost. Poteka od 20. do 22. oktobra 2015 med 12. in 19. uro na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Vir: Javni sklad RS za razvoj kadrov in štipendije, 19. 10. 2015- - -
Vir za forum: Eurydice Slovenija, www.eurydice.si
 

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

Zadnji prispevki

Na vrhu