- Prispevki
- 3
V spodnjem videoposnetku si oglejte, kako naše spletno mesto namestite kot spletno aplikacijo na domači zaslon. Kot primer je prikazan uradni forum programske opreme na kateri deluje Forum Mladi učitelj.
Opomba: Ta funkcija v nekaterih brskalnikih morda ne bo na voljo.
Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.
Najlepša hvala za obširen odgovor in spodbudne besede!Hej, ni toliko misija nemogoče, jih je pa res ogromno in so dragi. Vem, da ti zaračunajo samo to, da ti jih določijo. Se pa vse da, najbolje je, da poiščeš nekoga, ki redno študira in ti je pripravljen dati kvalitetne zapiske. Nekateri profesorji majo precej predsodkov do vseh, ki opravljajo diferencialne izpite, ampak izpiti sami po sebi niso težki. Saj veš, kjer je volja je pot. Z malo potrpljenja brez problema narediš.
Hvala za korekten odgovor. A ti si tudi opravljal/a diferencialne izpite? In koliko časa potrebuješ za opraviti le-te? Če imaš mogoče informacijo...Hej, ni toliko misija nemogoče, jih je pa res ogromno in so dragi. Vem, da ti zaračunajo samo to, da ti jih določijo. Se pa vse da, najbolje je, da poiščeš nekoga, ki redno študira in ti je pripravljen dati kvalitetne zapiske. Nekateri profesorji majo precej predsodkov do vseh, ki opravljajo diferencialne izpite, ampak izpiti sami po sebi niso težki. Saj veš, kjer je volja je pot. Z malo potrpljenja brez problema narediš.
Jaz sem študirala srp, je pa sodelavka želela opravljati te izpite, pa ji zaradi financ ni šlo skozi. Mogoče se je vmes že kaj spremenilo. Diferencialnih izpitov je mislim, da okoli 6, ko jih narediš, se lahko šele vpišeš v magistrsko leto. Imajo pa menda tako narejeno, da moraš nekaj izpitov narediti kot pogoj za te diferencialne. Če se spraviš zraven, jih po mojem mnenju lahko opravljaš po vsaj 3 na izpitno obdobje, če ne več. Kot sem rekla, sama snov ni težka, če se je lotiš tako, kot je treba. Nekateri predmeti so obsežni, ampak vsekakor ne nemogoči. Če imaš že od prej kakšno pedagoško smer, bo mogoče manj predmetov, na primer brez kakšne didaktike. Je pa za teh 6 diferencialnih potrebna tudi praksa.Hvala za korekten odgovor. A ti si tudi opravljal/a diferencialne izpite? In koliko časa potrebuješ za opraviti le-te? Če imaš mogoče informacijo...
Tadeja18 zdravo.Podobno se sprašujem tudi sama ...
Želim se namreč vpisati na mag. študij SOCIALNE PEDAGOGIKE v Lj in moram prav tako pred vpisom opraviti diferencialne izpite (čakam, da mi jih določijo), ki jih je ponavadi menda precej.
Kakršnakoli informacija/koristen kontakt bo zelo dobrodošla.
Jaz jih opravljam. Če bi se še enkrat odločala, bi šla rajši izredno študirati srp.Jaz sem študirala srp, je pa sodelavka želela opravljati te izpite, pa ji zaradi financ ni šlo skozi. Mogoče se je vmes že kaj spremenilo. Diferencialnih izpitov je mislim, da okoli 6, ko jih narediš, se lahko šele vpišeš v magistrsko leto. Imajo pa menda tako narejeno, da moraš nekaj izpitov narediti kot pogoj za te diferencialne. Če se spraviš zraven, jih po mojem mnenju lahko opravljaš po vsaj 3 na izpitno obdobje, če ne več. Kot sem rekla, sama snov ni težka, če se je lotiš tako, kot je treba. Nekateri predmeti so obsežni, ampak vsekakor ne nemogoči. Če imaš že od prej kakšno pedagoško smer, bo mogoče manj predmetov, na primer brez kakšne didaktike. Je pa za teh 6 diferencialnih potrebna tudi praksa.
Mislim, da niso misija nemogoče, samo prestrašit se ne smeš. Če si res želiš postati specialna pedagoginja, ti bo uspelo, saj veš, da se s trdo voljo vse da. Ti pa res svetujem, da se poskušaš čim manj obremenjevati, če boš slučajno naletela na kakšnega nespodbudnega profesorja. Če boš dobro znala, ti ne more nič.
Za odgovor se prijavite ali registrirajte.
Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.
Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.