Delovni čas učitelja v OPB

Trenutno berete:
Delovni čas učitelja v OPB

Prispevki
5
Pozdravljeni,

Zaposlena sem kot učiteljica v OPB za 80%, tj. 32 ur na teden. To nanese 6,4 ure na dan, od tega 1,36 ure dela od doma na dan. Ali moram biti na delovnem mestu prisotna res 5,04 ure (štete po 60 minut), ali se mojih 5,04 ure meri v 50 minutah, kot je šteta ura učitelja v OPB. To bi potem pomenilo, da sem na šoli 4 ure in 20 minut (v 60 min.)?

Hvala za pomoč!

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

• Članek
Na višješolskih in visokošolskih zavodih se začenja novo študijsko leto. V tem prelomnem...
Odgovori
0
Ogledi
224
Pozdravljeni. Leta 2020 sem dobila pripravništvo v vrtcu, zaključilo se mi je decembra istega...
Odgovori
0
Ogledi
757
  • Vprašanje
Spoštovani. Ali tudi v šolstvu velja zakon, da je lahko delavec največ dve leti zaposlen za...
Odgovori
1
Ogledi
588
  • Članek
Vseslovenska akcija bo potekala 1. oktobra 2023, ko praznujemo mednarodni dan starejših. Slednji...
Odgovori
0
Ogledi
364
  • Članek
Na Humanitasu tudi letos razpisujejo natečaj »Onkraj mehurčka« – natečaj za naj učiteljico oz...
Odgovori
0
Ogledi
106
  • Članek
Lepo je, če od svojih nekdanjih učencev dobiš pohvalo in vabilo na njihovo šestdesetletnico...
Odgovori
0
Ogledi
317
  • Članek
1100 evrov neto zasluži učiteljica začetnica, ki na osnovni šoli razredni pouk poučuje 22 otrok...
Odgovori
0
Ogledi
889

Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.

Zadnji prispevki

Nazaj
Na vrhu