Eurydice Slovenija Delavnica Priprava in izvedba projektov O2020

Trenutno berete:
Eurydice Slovenija Delavnica Priprava in izvedba projektov O2020

Vabljeni na delavnico Obzorje 2020 – Priprava in izvedba projektov s poudarkom na kvalitetnem upravljanju s projektnimi rezultati, inovacijami in intelektualno lastnino, ki ga organizirata Univerza v Ljubljani in Center za prenos tehnologij in inovacij na Institutu Jožef Stefan (IJS) v sodelovanju z evropsko organizacijo IPR Helpdesk.

Delavnica bo potekala v petek, 25. 9. 2015, med 9.in 13.uro v Veliki predavalnici IJS, na Jamovi cesti 39 v Ljubljani.

Delavnica je namenjena raziskovalcem in raziskovalkam, podjetjem ter drugim, ki ste vključeni v pripravo projektnih predlogov Obzorje 2020, vsebinsko sodelovanje pri projektih ter njihovo vodenje in promocijo ali koriščenje projektnih rezultatov. Vsebina bo predstavljena v treh sklopih:

  • 1. Modul:priprava projektne prijave(Addressing IP, Impact and Innovation during the preparation of H2020 project proposal);
  • 2. Modul: Izvajanje projekta (Practical management of IP and innovation during the implementation of projects);
  • 3. Modul:Upravljanje sprojektnimi rezultati (Exploitation of project results to maximise impact (strategies, business models, case studies).

Predaval bo strokovnjak dr. Eugene Sweeney, ki ima trideset let izkušenj na področju komercializacije intelektualne lastnine, raziskav ter prenosa rezultatov v industrijo. Je ocenjevalec projektov EU ter član več odborov za standardizacijo inovacijskega menedžmenta. Predavanje bo potekalo v angleščini. Potrebno je predhodno osnovno poznavanje sheme Obzorje 2020. Odmor med moduli bo odlična priložnost za vzpostavljanje novih vezi med raziskovalci IJS, UL, podjetji in drugimi.

Udeležba je brezplačna. Zaradi omejenega števila mest, so obvezne prijave pred 18. septembrom preko te povezave.

Vir: UL, 7. 9. 2015- - -
Vir za forum: Eurydice Slovenija, www.eurydice.si
 

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

Zadnji prispevki

Na vrhu