Čakanje na strokovni izpit

Trenutno berete:
Čakanje na strokovni izpit

Prispevki
19
Področje
  1. Visoka šola
Pozdravljeni!
Zanima me, koliko časa ste čakali na datum za strokovni izpit po tem, ko ste se prijavili? Koliko časa pa je bilo učenja ...vem, da je to relativno, a me samo zanima, da vem kdaj naj se prijavim. Maja se začnem učit, imam pa 8 urno službo in dva majhna otroka, tako da bi prosila, če bi mi lahko podali kakšne izkušnje.
Hvala!

Prispevki
63
Naziv
učiteljica razrednega pouka
Zavod
Področje
  1. Osnovna šola
mene pa zanima, koliko dni pripada volonterskim pripravnikom za priprave na strokovnega. Nekje sem zasledil da 7 delovnih dni. Nam pripada še kakšen dopust morda? Npr. študijski? Hvala za odgovor.

Mladi učitelj

Osebje foruma
Administrator
Prispevki
5.635
Prispevki
42
Področje
  1. Vrtec
  2. Osnovna šola
Volonterskim pripravnikom dopust za strokovni izpit? Ne vem, če nam kaj pripada. Meni niso nič rekli, sem najprej volontersko končala in se šele potem prijavila in začela učiti.
Mi je pa na ministrstvu rekla, da če bom skupaj manjkala več kot 20 delovnih dni, da se mi lahko volontersko pripravništvo podaljša.

vrtnica, tebi sem odgovorila na drugi temi, kjer si isto vprašala.

Prispevki
42
Področje
  1. Vrtec
  2. Osnovna šola
Ja, to vem. Pri meni je bilo drugače -volontersko pripravništvo na mestu pomočnice v. izobrazbo pa imam za vzogjiteljico, zato sem morala najprej vse oddelati, se ni dalo skrajšati.

Prispevki
26
Področje
  1. Osnovna šola
Pozdravljeni!
Zanima me, koliko časa ste čakali na datum za strokovni izpit po tem, ko ste se prijavili? Koliko časa pa je bilo učenja ...vem, da je to relativno, a me samo zanima, da vem kdaj naj se prijavim. Maja se začnem učit, imam pa 8 urno službo in dva majhna otroka, tako da bi prosila, če bi mi lahko podali kakšne izkušnje.
Hvala!
Približno en mesec od prijave. Jaz mislim, da ob takem tempu in okoliščinah lahko kar začneš z učenjem, ko boš poslala prijavo.

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

Pozdravljeni! Zanima me, približno kako dolgo se čaka na strokovni izpit od same prijave?
Odgovori
1
Ogledi
1.142
Pozdravljeni, na OŠ delam že dve leti, zato imam pedagoških ur za strokovni izpit več kot...
Odgovori
0
Ogledi
90
Jaz pa bi imela vprašanje glede nastopov, ki jih damo zraven k prijavi na strokovni izpit...
Odgovori
0
Ogledi
133
Pozdravljeni, Zanimajo me splošne informacije o strokovnem izpitu. Na tem forumu se ne znajdem...
Odgovori
3
Ogledi
233
Pozdravljeni, ne najdem odgovora zato ga zastavljam tukaj. Od septembra sem zaposlena kot drugi...
Odgovori
0
Ogledi
379
  • Članek
Zavod za šolstvo je 3. in 4. aprila 2023 organiziral XXV. strokovni posvet pomočnikov...
Odgovori
0
Ogledi
61
Vprašanja: USTAVA 1. Kaj pomeni, da je Slovenija demokratična republika, poudarek na republika...
Odgovori
0
Ogledi
860

Zadnji prispevki

Na vrhu